SPOR - 16 Ocak 2018 Salı 15:57

G.Manisaspor’da Tekke ile yollar ayrıldı

A
A
A
G.Manisaspor’da Tekke ile yollar ayrıldı

TFF 1.

TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor’da, Teknik Direktör Fatih Tekke ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı.


Maddi sıkıntılar nedeniyle tarihinin en zor dönemini geçiren G.Manisaspor’da bir kaç gün önce önce istifa ettiği iddia edilen Teknik Direktör Fatih Tekke’nin sözleşmesinin karşılıklı görüşmeler sonrası feshedildiği açıklandı. G.Manisaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Teknik Direktör Fatih Tekke’nin sözleşmesi, yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak feshedilmiştir. Grandmedical Manisasporumuza kısa sürede büyük katkılar sağlayan Fatih Tekke ve ekibine kulübümüz için vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."


Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Tekke’nin takıma ödeme yapılmadığı gerekçesiyle görevini bıraktığı öğrenildi. 9 Ekim 2017 tarihinde takımın başına geçen Fatih Tekke, kupa ve lig olmak üzere; 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken, siyah-beyazlı takım ligde 17. sırada bulunuyor. Öte yandan teknik direktör arayışlarına başladığı öğrenilen Manisaspor yönetiminin, eski teknik direktörleri Taner Taşkın ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum yaz sezonu için hazırlıkları tamamladı Turizmin kalbi Muğla’nın Bodrum ilçesi yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı. Birçok otel yerli ve yabancı turistleri beklerken, turizmciler sezonun 15 Haziran’a sarktığını açıkladı. Bodrum’da birçok otel ve işletme yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı. Bodrum Belediyesi de kent genelindeki 83 halk plajında sezon hazırlıklarına devam ediyor. Dünyanın en ünlü isimlerini, Türkiye’nin en zengin ailelerini ağırlayan Bodrum’da sezon hazırlıkları devam ediyor. Oteller kapılarını açarken, beach clupler ise sezon hazırlıklarını tamamladı. Turizm işletmelerinin birçoğu kapılarını yerli ve yabancı turiste açarken, Bodrum Belediyesine ait 83 halk plajı da hazırlıklarının sonuna yaklaştı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü Plajlar Birimi ekipleri, plaj hazırlıkları kapsamında çevre ve şemsiye düzeni yaparken genel kontrolleri gerçekleştirerek halk plajlarını sezona hazırlıyor. Çalışmalar kapsamında Gerenkuyu, Paşatarlası, Gümbet, Bitez, Küçükbük, Gündoğan ve Turgutreis Günbatımı halk plajlarında şemsiye dikim işlemleri tamamlandı, Bodrum genelinde 686 şemsiye dikildi. Halk plajı çalışmalarında şemsiye dikimi dışında sahil tesviyesi, duş, lavabo ve soyunma kabinlerinin tamir ve bakım işlemleri de yapılıyor. Dezavantajlı bireyler için yürüyüş yolları ve yüzme kulvarları düzenleniyor. Şamandıralar ise 1 Haziran itibarıyla çekilerek plajlardaki çalışmalar tamamlanacak. Sezon 1 ay sarktı Yerli ve yabancı turistlerin geliş tarihlerinin 1 ay sarktığını, Kurban Bayramı’nda çok büyük bir yoğunluğun olacağını öngören turizmciler, turizmin ayakta kalmasının gerektiğini ifade etti. Azka Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kaya ise yavaş yavaş sezonun açılmaya başladığını ifade ederek, “Her zaman iyimseriz. Bu yıl gecen yıla göre biraz daha hareketli geçecek gibi. Okulların kapanmasının ardından bir hareket başlar. Bize göre Haziran ayının ortalarında bir hareket başlayacak gibi, ondan önce de bir kıpırdanmalar olacak. Seneler önce sezonun Nisan ayı ile Ekim ayına kadar devam ettiğini gördük. Gitgide sezon kısalmaya başladı. Maddi imkanlar, hava durumları ve dış ülkelerle olan bağlantılardan dolayı diyebiliriz. Geçtiğimiz dönemlerde Nisan, Mayıs ve Eylül, Ekim’de dış ülkelerden gelen turist sayısı fazlaydı. Yabancı turistte bir gerileme oldu ama yeni anlaşmalar ve yeni bir düzenleme yapılırsa tekrar turizm eski haline dönecek diye beklentimiz var. Fiyatlar 2 katına çıkmış durumda ama 2 katına çıkan maliyetlerle sezonu kurtarabilecek miyiz bilemiyoruz. Ekonomik şartlar belli, maliyetler çok arttı” diye konuştu.
Aydın Parkta kitap okuma etkinliği düzenlendi Aydın’ın Nazilli ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘1 Kitap 1000 Pencere’ kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Yüzlerce öğrenci ilçe protokol üyeleri ile birlikte parkta 1 saat süresince kitap okudu. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2023-2024 eğitim öğretim sezonunda hayata geçirilen 23 projeden biri olan ‘1 Kitap 1000 Pencere’ temalı okuma etkinliği Sümerpark Alanı’nda gerçekleştirildi. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. “Öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmek için projeler üretiyoruz” Etkinlikte ilgili bilgilendirmede bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, farklı alanlarda pek çok proje hazırladıklarını belirterek, “Sene boyunca; akıl oyunları, trafik eğitimi, şiir, müzik konserleri, tiyatro gibi farklı farklı etkinliklerimiz oldu. Nazili eğitimde marka bir şehir. Bu markayı oluşturmak kolay değil. Desteklerinden dolayı sayın kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Projelerde emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz bu projeleri sahadan aldığımız geri dönüşler çerçevesinde hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin her biri farklı alanlarda yetenek sahibi. Bu yeteneklerini geliştirmek için projeler üretiyoruz” dedi. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenler 1 saat boyunca kitap okudu. Yarışmaların ise 3 Mayıs Cuma günü ilkokul ve ortaokullar için Yavuz Selim İlkokulu’nda, liseler için aynı gün Atatürk Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirileceği, dereceye girenlere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ödüllerinin verileceği belirtildi.