YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 13:17

CBÜ`DE ENGELLİ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

A
A
A
CBÜ`DE ENGELLİ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Celal Bayar Üniversitesi’nde (CBÜ) engelli öğrenciler akademik-idari birim sorumluları ve öğrenci temsilcileriyle ilk toplantı gerçekleştirildi
2011-2012 eğitim-öğretim yılında görevlendirilen, tüm akademik ve idari birimlerin engelli öğrenci sorumluları ve öğrenci temsilcileriyle ilk toplantı, CBÜ Sinema Salonu’nda yapıldı. Toplantı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayhan Bilir, CBÜ Engelli Birim Sorumlusu Pedagog Öğretmen Kemal Çamlıoğlu, CBÜ Öğretim Görevlisi Mustafa Özhan Kalaç ve CBÜ’de görevli Mimar Beliğ Ünsal’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Öncelikle engelliğin nasıl algılandığı, sorumluluklar, yasal yükümlülük ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik engelli öğrenci birim sorumluları ve engelli öğrenci temsilcilerine daha etkin çalışmaları gerektiğini belirterek, görevlerinde başarılar diledi. Toplantıda, “Engelsiz Üniversite” olmak konusunda çalışmaların artırılması ve engelli öğrencilerin sorunlarının azaltılmasını sağlamak üzere, iletişimin etkinleştirilmesi kararlaştırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir