GENEL - 12 Temmuz 2018 Perşembe 17:50

Şehzadeler’de borçlar yeniden yapılandırılıyor

A
A
A
Şehzadeler’de borçlar yeniden yapılandırılıyor

Şehzadeler Belediyesi, 7143 sayılı kanun kapsamında 31 Mart 2018 tarihinden önce tahakkuk eden kesinleşmiş vergi alacaklarında yapılandırma çalışmaları başlattı.

Şehzadeler Belediyesi, 7143 sayılı kanun kapsamında 31 Mart 2018 tarihinden önce tahakkuk eden kesinleşmiş vergi alacaklarında yapılandırma çalışmaları başlattı. Yapılandırma başvuruları için son günün 31 Temmuz 2018 olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyemize vergi borcu olan vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmelerini bekliyoruz” dedi.


Şehzadeler Belediyesi, Maliye Bakanlığı’nın vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin 7143 sayılı kanun gereğince, vergi borcu olan vatandaşların başvurularını almaya başladı. Vadesi 31 Mart 2018 tarihinden önce olup, bu tarihten önceki dönemlere ait alacaklar için yapılandırma uygulanacak. 7143 sayılı kanun ile Şehzadeler Belediyesi’ne borcu olan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlanacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Kanun kapsamına giren, 213 sayılı vergi usul kanunu kapsamında vergi, resim ve harçlar, emlak vergisi, ilan reklam vergisi, eğlence vergisi, çevre ve temizlik vergisi, ecri misil gelirleri, belediye meclis kararıyla tespit edilen ücretler, işgaliye ücreti, imar ile ilgili harçlar ve kira alacakları yapılandırılabilecek. Yapılandırma başvurusu yapan vatandaşlarımızdan peşin ödemek isteyenler 1 Ekim 2018 tarihine kadar ödemelerini yapabilirler. Taksitle ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız ise ilk iki taksitinin süresinde ve tam ödenmesi koşuluyla ilk taksit ödemelerini 1 Ekim 2018 tarihine kadar yapmaları gerekir. Sonraki taksitleri ise birer ay atlatmak suretiyle takip eden ay içerisinde ödeme yapmaları gerekmektedir. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirler” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’de 34. haftanın kapanış maçında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısı Fatih Karagümrük’ün 1-0’lık üstünlüğüyle noktalandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 10. dakikada Güray Vural’ın hatalı pası sonrası topu kapan Eysseric’in ceza yayından çektiği şutta kaleci Leite meşin yuvarlağı çeldi. Dönen topu önünde bulan Markao’nun ceza sahası içi sağ çaprazındaki vuruşunda savunma, meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. 36. dakikada sol kanattan topu taşıyan Markao, ceza sahasına girerek pasını Güven Yalçın’a aktardı. Penaltı noktası yakınlarında topla buluşan Güven Yalçın, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı. 1-0 45+1. dakikada Erdal Rakip’in pasında topla buluşan Güray Vural, ceza sahası içi sol çaprazından şutunu çekti. Kaleci Sirigu, meşin yuvarlağı çıkardı. Hakemler: Kadir Sağlam, Mustafa Sönmez, Erdem Bayık Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden, Feghouli, Can Keleş, Eysseric, Güven Yalçın, Markao Yedekler: Emre Bilgin, Lasagna, Kourbelis, Emir Tintiş, Nazım Sangare, Salih Dursun, Adnan Uğur, Paoletti, Tarık Tuğyan, Teklic Teknik Direktör: Tolunay Kafkas Antalyaspor: Leite, Gerxhaliu, Bahadır Öztürk (Naldo dk. 21), Ömer Toprak, Güray Vural, Kaluzinski, Van de Streek, Erdal Rakip, Emre Uzun, Larsson, Safuri Yedekler: Ataberk Dadakdeniz, Doğukan Özkan, Ufuk Akyol, Milosevic, Beytullah Tunç, Mert Yılmaz, Harun Toprak Teknik Direktör: Sergen Yalçın Gol: Güven Yalçın (dk. 36) (Fatih Karagümrük) Sarı kart: Safuri (Antalyaspor)