YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 18:44

SALİHLİ`DE REHBER ÖĞRETMENLER BELGELERİNİ ALDI

A
A
A
SALİHLİ`DE REHBER ÖĞRETMENLER BELGELERİNİ ALDI

Manisa’nın Salihli ilçesinde rehber öğretmenlere yönelik düzenlenen Temel Kabiliyet Ve Yetenek Testi Kursu sona erdi. 11 rehber öğretmen, kursu başarıyla tamamladıklarına dair belgelerini aldı.
11 rehber öğretmenin katıldığı kurs, formatör öğretmen Gülten Aydoğdu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Kurs bitiminde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Gökmen, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mehmet Süreyya Karaoğlu, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Gürcan Demir, Eczacı Fadime Bolkan İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Başoğul ve Formatör Öğretmen Gülten Aydoğdu ile 11 rehber öğretmen katıldı.
Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Aslan, bu tür kursların çok önemli olduğunu, mesleki gelişim açısından daha sık yapılması gerektiğini belirterek, Namık Kemal ve Ecz. Fadime Bolkan İlköğretim Okulu yöneticilerine bu kursa ev sahipliği yaptıkları için teşekkür etti. Aslan, daha sonra katılımcılara belgelerini verdi.
Eczacı Fadime Bolkan İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Başoğul ise, eğitim-öğretim çalışmalarında her türlü imkan ve desteği sunmak için hazır olduklarını kaydetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir