GENEL - 08 Haziran 2019 Cumartesi 17:21

Şehit Mustafa Kozak dualarla anıldı

A
A
A
Şehit Mustafa Kozak dualarla anıldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde Şırnak’ta şehit olan Jandarma İstihbarat Astsubay Mustafa Kozak hayrına dualar okundu.

Manisa’nın Salihli ilçesinde Şırnak’ta şehit olan Jandarma İstihbarat Astsubay Mustafa Kozak hayrına dualar okundu.


Şırnak´ta 11 Mayıs 2018 tarihinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak için memleketi Manisa’nın Salihli ilçesindeki baba ocağında mevlit ve hayır yemeği düzenlendi. Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Durasıllı Mahallesi’nde şehidin babası Hasan Kozak ve şehidin annesi Gülşen Kozak tarafından gerçekleştirilen hayır yemeği programına, Turgutlu Kaymakamı ve Salihli Kaymakam vekili Uğur Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri, siyasi parti başkanları, şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.


Şehidin baba ocağında düzenlenen hayır yemeği programı, başta Şehit Mustafa Kozak olmak üzere vatan için hayatını kaybeden tüm şehitler için okutulan mevlit ve duaların edilmesiyle son buldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Avrupa Şampiyonası’nda Polisgücü Kadın ve Erkek takımları finalde Alanya ve Konya’da devam eden Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda kadınlar ve erkekler kategorilerinde Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları, isimlerini finale yazdırdılar. Kadınlar Alanya’da erkekler ise Konya’da oynanacak olan final maçlarına odaklanırken Başkan Mehmet Kaplan final maçlarına Avrupa Şampiyonu olmak için çıkacaklarını ifade etti. Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Takımları şampiyonada finale yükseldi. Konya’da devam eden EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te İtalyan rakibi Tevere Erkek Hokey Takımı ile 5-5 berabere kalarak finale yükselirken Alanya’da rakipleriyle kıran kırana mücadele eden Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, EuroHockey Club Trophy II-Women 2024’te Litvanya temsilcisi takımın kalesine gol yağdırarak 8-4’lük skorla finale adını yazdırdı. EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te final maçı için sahaya çıkacak olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı’nın rakibi Hırvatistan temsilcisi olurken Kadın Hokey Takımı da İrlanda temsilcisiyle final oynayacak. Avrupa Şampiyonasını Alanya’da takip eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan alınan sonuçlandan duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki takımın da finale odaklandığını ifade etti. Kaplan yaptığı değerlendirmede “Yarın kadın ve erkek takımlarımız Avrupa Şampiyonluk kupasını almak için final maçlarına çıkacaklar. Zorlu geçen şampiyonada kazanan takımlarımız oldu. Hedefimiz yarın oynanacak maçlarda kadın ve erkek takımlarımızın Avrupa Şampiyonluk kupalarını bir kez daha Türkiye’ye kazandırmasıdır. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyor yarın oynanacak final maçlarında başarılar diliyorum” dedi.