YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 14:27

HUZURLU İNŞAAT`TAN MANİSA`YA TOPLU KONUT

A
A
A
HUZURLU İNŞAAT`TAN MANİSA`YA TOPLU KONUT

Türkiye’nin farklı bölgelerinde toplu konutlar yaparak inşaat sektöründe hızla büyüyen Huzurlu İnşaat firması, Manisa’da 50 dairelik 1. etap toplu konut projesini başlattı.
Projenin tanıtımı amacıyla Taylan Restoran’da kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ve firma yöneticileri katıldı. Kahvaltının ardından konuşma yapan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Türkiye genelinde ve Manisa’da devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bıyıklı, Edirne’de toplam 200 dairelik konut projesinin 4. etabının devam ettiğini, Uzunköprü’de 300 dairelik projenin 80 dairelik bölümünün tamamlandığını ifade etti. Kırklareli’nde 80 daire, Samsun’da 50 daire ve Afyon’da 100 dairelik toplu konut yatırımlarının devam ettiğini, projelerin büyük bölümünün tamamlandığını belirtti. Huzurlu İnşaat dairelerinin depreme dayanıklı ve kaliteli olması, özellikle uygun fiyatlarla satışa sunulması nedeniyle büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Bıyıklı, konut ihtiyacı duyulan Manisa’yı da Huzurlu İnşaat ile tanıştırmak istediklerini, burada 50 dairelik 1. etap projeyi başlatmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Güzelyurt Mahallesi’nde yapımına başlanacak projenin bu ay sonunda temelinin atılacağını kaydeden Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, dairelerin 90, 120 ve 135’şer metrekare olacağını söyledi. Radye temel, ısı yalıtımlı, sığınak gibi her türlü özellikle donatılacak konutların bulunduğu alanda ayrıca açık otopark, çocuk parkı, süs havuzu, kameriye, yürüyüş yolları ve jimnastik alanının yer alacağını ifade etti. 17 bin 500 TL ile 35 bin TL arasında dairenin özelliğine göre verilecek peşinat sonrası aylık en düşük 600 TL taksitle dairelerin satışa sunulacağını belirten Bıyıklı, "Amacımız, Manisalıları kira öder gibi ev sahibi yapmak. Projemizi Manisalıların hizmetine sunmaktan onur duyuyoruz." dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.