DÜNYA - 11 Şubat 2013 Pazartesi 22:45

MANİSASPOR ANKARAGÜCÜ`NÜ FARKLI GEÇTİ

A
A
A
MANİSASPOR ANKARAGÜCÜ`NÜ FARKLI GEÇTİ

PTT 1. Lig`in 21. haftasında Manisaspor sahasında ağırladığı Ankaragücü`nü 4-0`lık gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Sezonun en farklı galibiyetine imza atan Manisaspor, 10 kişi kalan rakibi Ankaragücü karşısında Fuchs`un güzel oyunuyla 3 puan alarak lider Kayseri Erciyesspor ile puanını eşitledi. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, ``Geçen haftaki mağlubiyetin ardından 3 puan çok istediğimiz bir maçtı. Çok da iyi hazırlandık bu hafta. İstediklerimizi iyi bir şekilde sahaya yansıttık. Böyle galibiyetler önemlidir. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Artık önümüzdeki Buca maçına bakacağız. Artık galibiyetlere, mağlubiyetlere, beraberliklere pek takılmamak gerekiyor. Önümüzdeki Buca maçına konsantre olacağız. Şampiyonluğu ikili averajlar belirliyor. 4 golden sonra oyunu bırakmadık. Final paslarında daha başarılı olsaydık daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Her oynadığımız maç bizim için bir kazanımdır. Yapabildiklerimizi sahaya yansıttığımızda sorun çıkmıyor. Rakiplerimizi iyi analiz ediyoruz`` dedi.
Ankaragücü`nün dirençli bir takım olduğunu vurgulayan Erginer, ``Belki de erken yedikleri bir gol oyun disiplinlerini bozdu biraz. Bu mücadelelerini sürdürürlerse çok can yakarlar`` diye konuştu.
Maçta 2 gole daha imza atarak ligde 13.`ü gole ulaşan Kahe, ``Maça iyi başladık. Bugün galibiyet için herkes elinden geleni yaptı ve savaştı. Tüm arkadaşlarımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum`` dedi.
Gol krallığı gibi bir hedefinin olup olmadığı sorusuna yanıt veren Kahe, ``Benim ilk hedefim Manisaspor`u şampiyon yapıp hak ettiği yere geri götürmek. Benim hiç bir zaman gol krallığı gibi bir hedefim yok. Takım arkadaşlarımızın iyi çalışması sonucu bu kadar gol atabiliyorum`` ifadelerini kullandı.
Manisaspor`u genç oyuncusu Burak Can Balcı ise ``Bana ilk defa forma şansı veren hocama teşekkür ederim. Forma giydiğim için çok mutluyum. 4-0`lık gibi farklı galibiyet almak beni daha da mutlu etti. Elimden geldiğince bana verilen formanın hakkını vermeye çalıştım`` şeklinde konuştu.
ANKARAGÜCÜ CEPHESİ
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, ``Yediğimiz ilk gole kadar kafa kafaya giden bir maçtı. Yediğimiz ilk golden sonra gardımız düştü. Diğer gollerden sonra da iyice oyundan düştük. 4 gol yememize rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum. Biz artık bu maçı unuttuk önümüzdeki maçlara bakacağız. Tecrübeli bir kadroya karşı oynadık. Bizim yürekli oyuncularımız da ellerlinden geleni yaptılar onları da kutluyorum`` dedi.
Maça çok iyi başladıklarını belirten Ankaragücü oyuncusu Bilal Gülden, ``İyi başlayıp pozisyonlar bulmuştuk. Erken bir golden sonra gardımız da düştü. İlk yarı 3-0 bitti. İkinci yarı da çok iyi başladık. Pozisyonlara girdiğimiz sırada kırmızı kart yedik. Mücadeleyi hiç bırakmadık. En iyi şekilde maçı bitirmek istedik`` diye konuştu.
Manisaspor`un iyi bir takım olduğunu bildiklerini anlatan Ankaragücü oyuncusu Mehmet Nayir ise ``Maça iyi başlamıştık. Bayram abi kötü bir gol yiyince morallerimiz iyice bozuldu. İkinci yarıda da elimizden geleni yaptık fakat gol bulamadık`` açıklamasında bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir