MAGAZİN - 08 Eylül 2022 Perşembe 12:34

Polis çiftin nikahını Başkan Öküzcüoğlu kıydı

A
A
A
Polis çiftin nikahını Başkan Öküzcüoğlu kıydı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Minüre Düzenli ile Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan komiser Said Dilber çiftinin nikahını kıydı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Minüre Düzenli ile Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan komiser Said Dilber çiftinin nikahını kıydı.


Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Minüre Düzenli ile Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan komiser Said Dilber, Alaşehir’de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu tarafından kıyılan nikahın şahitliklerini Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy Ayten Uslusoy, TEM şube müdürü Kenan Akgöllü ve KOM Şube Müdürü Ömer Ceylan yaptılar.


Törende çiftçileri Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, meslektaşları ve yakınları


Nikahı kıyan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Bugüne kadar, tek başınıza bir hayat sürdürüyordunuz, bundan sonra bir ömür boyu beraber olacağınız bir hayata başlıyorsunuz. Bundan sonra kararları ortak vereceksiniz. Birbirinizi mutlaka dinleyin" diyerek çifte mutluluklar diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı Uşak’ta tarım arazisinde ölü bulunan 63 yaşındaki Gürsel Arı’nın cinayet şüphelisi, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olay, 11 Mayıs’ta Uşak merkeze bağlı Kemalöz Mahallesi yakınlarında bulunan bir tarım arazisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede hareketsiz halde yatan bir şahsı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, boğazında bıçak kesiği bulunan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan kimlik tespitinde hayatını kaybeden kişinin Gürsel Arı (63) olduğu öğrenildi. Arı’nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, olay günü Gürsel Arı ile birlikte bölgede bulunan kişinin N.K. (42) isimli kadın olduğu tespit edildi. N.K.’nin olayın ardından şehir merkezinde bir özel hastaneye başvurduğu ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan N.K., Gürsel Arı ile arkadaş olduklarını ve olay günü birlikte tarım arazisine gittiklerini belirtti. N.K., burada bir süre sonra tanımadıkları bir şahsın yanlarına geldiğini, bu kişinin Gürsel Arı’yı bıçakladığını, ardından kendisini ağaçlık alana götürerek bıçakladığını ve daha sonra da kaçtığını iddia etti. N.K., olayın ardından otobüsle şehir merkezine gittiğini, burada vatandaşların ve şoförün durumundan şüphelenerek kendisine yardım etmek istediğini ancak yardım teklifini kabul etmediğini, daha sonra bir arkadaşına durumu anlattığını ve birlikte hastaneye başvurduklarını ifade etti. 300 saatlik kamera incelemesiyle şüpheli tespit edildi Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalarda, çevrede bulunan yaklaşık 60 güvenlik kamerasına ait 300 saatlik görüntüler titizlikle incelendi. Yapılan incelemelerde olay yerinin yakınlarında şüpheli tavırlar sergileyen ve ormanlık alandan koşarak uzaklaştığı değerlendirilen bir şahıs tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin R.K. (20) olduğu belirlendi. Şüpheli, ekiplerce Aybey Mahallesi’ndeki adresine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.