YEREL HABERLER - 11 Mart 2014 Salı 16:55

Hasgör "bu Yönetim Kurulu Hiçbir Şeyden Korkmaz"

A
A
A
Hasgör "bu Yönetim Kurulu Hiçbir Şeyden Korkmaz"

Manisapor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Hasgör, "Eğer bir sorumluluk aranacaksa eğer bir sorun tespiti yapılacaksa kulübün kurumun başkanı benim eğer bir tepki verilecekse ben ve yönetim kurulum olduğunu düşünüyorum" dedi.
PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor'da art arda gelen mağlubiyetler sonrası Manisaspor Yönetim Kurulu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Hasgör, teknik direktör Kemal Özdeş'in ve futbolcuların çok başarılı olduğunu belirterek, "Eğer bir suçlu aranacaksa, suçlu aramanın gereği olmadığını düşünüyorum. Daha önce söylediğim gibi bu yönetim kurulu hiç bir şeyden korkmaz hiç bir şeyden çekinmez. Doğru bildiği neyse o yönde hareket eder. Belirlediği kriterler doğrular vardır" dedi.
"HOCAMIZA DA KEFİLİM"
Geçtiğimiz pazar günü oynanan TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında taraftarların yönetim aleyhinde attığı tezahüratları da değerlendiren Hasgör, "Pazar günü verilen en doğru tepki bizeydi. Tüm sorumluluk bizim. Oyuncularımıza verilen tepkileri görüyorum. Bu oyuncular Manisaspor'un yetiştirmiş olduğu çok değerli oyuncular. Hocamıza belirli tepkiler veriliyor. Hocamıza da kefilim. Manisaspor bir kontrat yapıyorsa, bu kontrat sonuna kadar devam eder. Ben, yönetim kurulu ve hocamızın başarılı olduğunu düşünüyorum. Hocamıza ve futbolcularımıza edilen küfürler var. Bu çok normal değil. Bu çocuklar bu takımı sıfırdan alıp buralara getirdiğini hepimiz unutuyoruz. Gencecik arkadaşlarımızın üzerine bir şehrin yükünü yüklüyoruz. Ancak dediğim gibi Hikmet Balioğlu bizim oyuncumuz Murat Gürbüzerol bizim oyuncumuz. Ben olduğum sürece bu kulüpten ne hoca ayrılacak ne de futbolcular kadro dışı bırakılacak. Bu işe beraber başladık, beraber sonlandıracağız" ifadelerini kullandı.
"9 MAÇIN 9'UNU DA KAYBETMEYE HAKLARI VARDIR"
Geçen sezonda da art arda gelen yenilgilerin ardından play-off'lara çıktıklarını hatırlatan Hasgör, "Sonuçta da o başarılı günü bize bu arkadaşlar yaşattı. Bu çocuklar çok değerli. Manisapor için sürekli bir şeyler yapmaya çalışan çocuklar. Personelimiz de öyle. Pazar gününün en doğru işi bana ve yönetim kuruluna verilen tepkiydi. Eğer bundan sonra da bir tepki verilecekse bana ve yönetim kuruluna verilmesi gerekiyor. Çünkü çok üzülüyorum. Bu gencecik çocukların Manisaspor için neler yaptığını biliyorum. Bu hafta çok eleştiri alıyorlar. Önümüzdeki 9 maçın 9'unu da kaybetmeye hakları vardır. Biz bu yetkiyi yönetim kurulu olarak onlara verdik. Hata yapabilirler. Daha da çok hata yapabilirler. Manisa'nın yetiştirdiği insanlar. Onlara sahip çıkmak zorundayız. Bu arkadaşlarımız 9 maç daha kaybedebilirler. Hiç bir sorun yok. Bu arkadaşlar Manisaspor'u sağlam temeller altına oturttular" şeklinde kaydetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Alaşehir ADD bilgi yarışması düzenledi Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmayı Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da izledi. Atatürk Kızları, Akıncılar, Bandırma Vapuru, Harekat Ordusu, İstilasi Vatan, İttihat ve Terakki ve Kuvay-ı Milliye isimleriyle 8 grubun yarıştığı bilgi ve kültür yarışmasını Bandırma Vapuru isim grup 230 puanla birinci oldu. Grubun üyeleri Emre Kara, Ayşe Kara ve Cenk Yamak birinci olarak, mutluluklarını dile getirdiler. Yarışmada konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Bu bayram çok güzel bir bayram. ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen Atamızın Samsun’a ayak bastığı gün mücadelenin başladığı gün. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların kalkıp, aydınlığa giden bir yolun açıldığı bir günü kutluyoruz. Bu güzel günde Atatürkçü Düşünce Derneğimiz bu etkinliği düzenledi. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Tarihini bilmeyen başarıya ulaşamaz. Yarışmayı özel bir grup olan Bandırma Vapuru Kazandı. Zaten o vapura binen her zaman kazanıyor” dedi. Yarışmanın sonunda kazanan gruba ödülleri takdim edildi.
Manisa Gençlik Turnuvası’nın şampiyonluk kupasını Başkan Durbay verdi Manisa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası’nda kazanan takımlara şampiyonluk kupasını Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay verdi. Şehzadeler Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında U-10 14 yaş grupları arasında düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası’nda 4 takım kıyasıya mücadele etti. Emin Kaçar Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada Şehitler Spor Kulübü birinci, İl Gençlik Spor Kulübü ikinci, Yıldız Spor Kulübü üçüncü ve Karaköy Spor Kulübü dördüncülük kürsüsünde yer aldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası’nda centilmence mücadele eden genç futbolcuları başarılarından dolayı kutladı. 19 Mayıs 1919 gününün önemine dikkat çekerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi için ilk adımın atıldığı gün olduğunu belirten Başkan Durbay “Atatürk, bağımsızlığımızın ilk günü olan 19 Mayıs gününü gençlere emanet etti. Mustafa Kemal Atatürk, hem Başkomutan, hem Baş Öğretmen, hem de Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanıdır. Atatürk, ‘benim iki büyük eserimden biri’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet etti. Bizler, ilelebet bu emanete sahip çıkmaya ve var gücümüzle korumaya ant içtik. Bu güzel vatanı bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, saygı, minnet ve özlemle anıyorum. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun”dedi. Başkan Durbay, konuşmasının ardından turnuvanın kazanan kulüplerine kupalarını takdim ederek, başarılarından dolayı gençleri ve öğretmenlerini tebrik etti.