ASAYİŞ - 11 Ocak 2018 Perşembe 13:38

Emniyet Müdürü Onar, gazetecilerle bir araya geldi

A
A
A
Emniyet Müdürü Onar, gazetecilerle bir araya geldi

Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar, ziyaret ettiği Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nda gazetecilerle bir araya gelerek, 10 Aralık Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar, ziyaret ettiği Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nda gazetecilerle bir araya gelerek, 10 Aralık Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.


Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar, Emniyet Müdür Yardımcıları Resul Saygılı ve Cihan Karabıcak ile birlikte, 10 Aralık Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nu ziyaret etti. Burada gazetecilerle bir araya gelen Onar, Mardin Emniyet müdürlüğü olarak kentte çok büyük operasyonlara imza attıklarını söyledi. Uyuşturucu tacirlerine yönelik önemli operasyonlar düzenlediklerini belirten Onar, “Mardin’de suçluların korkulu rüyası olduk. Terörle mücadele de emniyet teşkilatı olarak vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için dağ taş demede teröre karşı dimdik durduk. Vatandaşların güvenliği için 24 saat boyunca teşkilatımız göreve hazır olarak mücadele ediyor. Buradaki başarıyı da tüm Türkiye’ye yansıtan gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarda bizim gibi gece gündüz çalışıyor. Gazeteciler günü nedeniyle ilde görev yapan bütün gazetecilerin gününü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik ise, “Haber kaynaklarımız ve güvenliğimizi sağlayan, emniyet teşkilat mensuplarının, bu anlamlı günde bizi ziyaret etmelerini memnuniyet verici buluyorum. İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve ekibinin, uyuşturucu ve terör olaylarında başarılı çalışmalar sergilediklerine tanık oluyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle federasyonumuzu ziyaretlerinden dolayı üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Onar, daha sonra, gazetecilerle pasta kesti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de kavgaya müdahale eden polislere saldıran şahıs kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karıştığı öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislerden birine kafa atan ve daha sonra müdahale eden diğer polislere de yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alınırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay gece saatlerinde Bornova Küçükpark Meydan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Bu esnada kavgaya karıştığı öğrenilen E.O.D. (25), polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Gözaltına alınacağı esnada kendisinin yanına giden bir polisin kaskına kafa atan E.O.D., daha sonra kendisine müdahale eden polislere de yumruklarıyla saldırdı. Polislere saldıran genç daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürülürken, saldırıya uğrayan polis memurlarının da kendisinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Saldırı anları kamerada Öte yandan yaşanan kargaşa, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde E.O.D.’nin kendisine müdahale eden polislere direnmesi, polislerden birinin kaskına kafa atması ve diğerlerine yumruklarla karşılık verdiği anlar görüntülendi. Öte yandan görüntülerde E.O.D.’ye polis ekiplerinin müdahale etmesi ve gözaltına alınarak götürüldüğü anlar da yer aldı.