YEREL HABERLER - 28 Aralık 2011 Çarşamba 12:35

MARDİN`DE KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ TOPLANDI

A
A
A
MARDİN`DE KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ TOPLANDI

Mardin Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ’AIDS ve Madde Bağımlılığı’ gündemiyle toplandı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, hayatında hiç sigara kullanmadığını belirterek, "Tükenmek istemiyorsanız hiç sigara kullanmayın. Bir kere başlarsanız bunun sonu gelmez. Sigara yerine, spor, sanat ve kitapla uğraşın. Sizi çok seviyoruz. Hem kendinizi hem bizi üzmeyin" dedi.
Gençlerin kültür, sanat ve sporla uğraşmaları için Mardin’e yatırım yaptıklarını aktaran Başkan Ayanoğlu, "Gençlerimiz için Yenişehir’de basketbol sahası yaptık. Geçtiğimiz ayda bu sahada sokak basketbolu turnuvası düzenledik. Kompozisyon yarışmaları, birçok kültürel etkinlik yaptık. Bunları takip ediyorsunuz zaten. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Uyuşturucuyla kendinizi tüketmeyin" diye konuştu.
Mardin Gençlik Meclisi üyelerinden öğrenci Nurullah Işıker ise, gönüllülük esasına dayalı çalışan Gençlik Meclisi’nin yerel, ulusal ve küresel konularda gençlerin fikir belirtebilmelerini, çözüm üretebilmelerini, karar mekanizmalarına katılımlarını sağlayan bir organ olduğunu, sosyal aktivitelerde birlikte karar alındığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir