YEREL HABERLER - 05 Nisan 2014 Cumartesi 18:06

Ankara Özel Maya Ortaokulu Voleybolda Türkiye Birincisi Oldu

A
A
A
Ankara Özel Maya Ortaokulu Voleybolda Türkiye Birincisi Oldu

Mardin’de düzenlenen Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda, kızlar kategorisinde Ankara Özel Maya Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldu.
1 Nisan 2014’te Mardin’de başlayan Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, oynanan final maçı ile sona erdi. Kızıltepe Atatürk Spor Salonu'nda oynanan finalde Ankara Özel Maya Ortaokulu, İstanbul Ataşehir Özel Bilfen Ortaokulu'nu 3-1 mağlup ederek, kızlar kategorisinde Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu'na ulaştı.
Çekişmeli geçen müsabakada sahadaki voleybolcu kızların heyecanına tribünlerde bulunan aileleri de katıldı. Maç boyunca tezahürat ile takımlarını destekleyen aileler ve teknik heyet, maç sonucunda sporcuların sevinç ve üzüntü gözyaşlarına ortak oldu.
Maya Koleji’nin takım kaptanı Miray Salık, turnuvaya 3 yıldan bu yana katıldıklarını, şampiyonluk kupasını almak için çok yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Turnuva çok önemliydi. Sırf bu şampiyonluk başarısını yaşamak, şehrimizi temsil etmek için geç saatlere kadar çalıştık. Yeri geldiğinde uykusuz kaldık. Şampiyon olmak için çok uğraştık, gece geç yattık. Rakiplerimizi izledik, yorum yaptık. Yeri geldi zorlandık. Ama bir takım olmayı başardık. Hep bir olduk ve kazandık" şeklinde konuştu.
Ankara Özel Maya Ortaokulu Antrenörü Gökhan Hakan Yıldız ise turnuvaya istedikleri gibi başlayamadıklarını ama sonucun iyi olduğunu ifade ederek, "İlk mağlubiyetimizi Bilfen’e karşı aldık. Ama inancımızı hiç yitirmedik. Biz bu turnuvanın sonuna kadar gideceğini biliyorduk. Sonunda da yine Bilfen’le karşılaşıp, onları yenerek turnuvanın şampiyonu olduk. Çok mutluyuz. Sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Bunu hak ettiler gerçekten” dedi.
Şampiyonada İzmir Özel Bornova Ortaokulu 3. olurken, İstanbul Atacan Ortaokulu 4. oldu. Mardin’de düzenlenen Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na 8 ilden 8'i kız, 8'i de erkek olmak üzere toplam 16 takım katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir