ASAYİŞ - 10 Haziran 2024 Pazartesi 19:32

Mardin’de şiddetli rüzgardan ağaç dalları kırılarak yola devrildi

A
A
A
Mardin’de şiddetli rüzgardan ağaç dalları kırılarak yola devrildi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde aniden çıkan rüzgarda ağaç dalları kırılarak yola devrildi.


Dün geceden beri ara ara devam eden yağmur ve şiddetli rüzgar Kızıltepe’de hayatı olumsuz etkiliyor. İlçede sağanak yağışın ardından şiddetli rüzgar etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi 323. Sokak’ta bir ağacın dalları kırıldı, kopan dallar yolun ortasına devrildi.


Olay anında yolun boş olması ise muhtemel olumsuzlukların önüne geçti. Yol ortasına devrilen dalları kaldırmak için vatandaşlar belediyeyi aradı.



Mardin’de şiddetli rüzgardan ağaç dalları kırılarak yola devrildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Doruk Pehlivan: "Önümüzdeki karşılaşmalarda daha iyi oynamamız gerekiyor" A Milli Hentbol Takımı oyuncularından Doruk Pehlivan, Romanya maçının ardından, "Önümüzdeki karşılaşmalarda daha iyi oynamamız gerekiyor" dedi. 2027 IHF Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 2. tur maçında A Milli Erkek Hentbol Takımı, sahasında Romanya’ya 37-32 yenildi. Mücadelenin ardından milli oyuncular Koray Ayar ve Doruk Pehlivan, açıklamalarda bulundu. "İstediğimiz sonuç olmadı" Müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulunan Koray Ayar, alınan sonucun beklentilerinin altında kaldığını belirterek, "Öncelikle Bolu halkına, federasyonumuza, seyircilerimize ve salonu dolduran herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki istediğimiz bir sonuç olmadı. Özellikle ilk yarıda savunmada ciddi sıkıntılar yaşadık ve fark yedik. İkinci yarıda bunu toparlamaya çalıştık. Daha ofansif ve agresif bir savunma tercih ettik. Hücumda 32 gol bulduk ve bu anlamda iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Ancak rövanş maçı için savunmamızı birkaç seviye daha yukarı çıkarmamız gerekiyor. Bu sahada çok daha farklı bir mücadele ortaya koymak istiyoruz" dedi. "Kendi kalitemizi biliyoruz" Karşılaşmada 8 gol kaydeden Doruk Pehlivan ise takım olarak beklenen performansı sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Beklediğimizin altında bir performans sergiledik. Sahada yeterince ateşli ve motive değildik. Eski milli takım ruhunu tam anlamıyla ortaya koyamadığımızı düşünüyorum. Ancak bu ruh kaybolmuş değil. İkinci maça daha iyi bir başlangıç yaparak, birlik ve beraberlik içinde daha iyi bir oyun sergilemek istiyoruz. Bu maçtan çıkaracağımız çok ders var. Zaman zaman 9 sayı geri düştük ama farkı kapattığımız anlar da oldu. Bu da aramızda büyük bir kalite farkı olmadığını gösteriyor. Daha güçlü rakiplere karşı da iyi performanslar ortaya koyduk. Kendi kalitemizin farkındayız. Bu maçı ders olarak görüp önümüzdeki karşılaşmalarda daha iyi oynamamız gerekiyor" diye konuştu.