YEREL HABERLER - 22 Ocak 2012 Pazar 15:52

MEP`TEN MÜSİAD`A ZİYARET

A
A
A
MEP`TEN MÜSİAD`A ZİYARET

Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Dönem Başkanı Ali Doğan, beraberindeki heyetle birlikte MÜSİAD Mersin Şubesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Doğan, MÜSİAD Mersin Şubesi’nin 15. olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Servet Özkaya ve yönetimini tebrik etti. MÜSİAD’ın yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ettiklerini kaydeden Doğan, "MEP olarak Mersin ile ilgili projelerde ortak hareket etmeliyiz. Adımız farklı olabilir ancak hepimizin soyadı Türkiye. Birbirimize barış içerisinde, kardeşçe sarılıp ülkemiz için el ele vermeliyiz. Eksiğimiz varsa birbirimizin eksiğini tamamlayarak hep birlikte yürümeliyiz” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı tüm konuklara teşekkür eden MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya ise, Mersin’in büyük imkanları içerisinde barındırdığını belirterek, "Bu imkanların en iyi şekilde değerlendirilmesi için Mersin’de bulunan dinamiklerin bir ve beraber olması çok önemli” diye konuştu.
2012 yılında yapılacak MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na da değinen Özkaya, 2010 yılında gerçekleştirilen 13. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na 3 bin 200 yabancı işadamının katıldığını ifade ederek, bu yıl gerçekleştirilecek fuara 5 bin civarında yabancı işadamının katılımının hedeflendiğini söyledi. Bu yıl yapılacak fuarın çok daha büyük bir görkemle gerçekleştirileceğini dile getiren Özkaya, “MÜSİAD Mersin Şubesi olarak amacımız bu fuara katılan yabancı işadamlarının dikkatini Mersin’e çekebilmek ve onları buraya getirmek olacaktır” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir