POLİTİKA - 13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:14

Başkan Özyiğit: "Eşit ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarımızla görevimizi sürdürüyoruz"

A
A
A
Başkan Özyiğit: "Eşit ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarımızla görevimizi sürdürüyoruz"

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçenin kırsal mahallelerinden olan Değirmençay ve Karahacılı’yı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçenin kırsal mahallelerinden olan Değirmençay ve Karahacılı’yı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Hayata geçirilen projeler ve yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendiren Özyiğit, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinledi.


Başkan Özyiğit, vatandaşların hizmetler hakkındaki görüşlerini almak ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenli olarak yaptığı kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Özyiğit, ziyaretlerinde hayata geçirdikleri projeleri de vatandaşlarla paylaşarak, katılımı artırıyor. Yenişehir’in tüm mahallelerini kapsayan eşitlikçi bir belediye hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Özyiğit, “Sorunlarınızı dinlemek, taleplerinizi yerine getirmek ve sizlerle birlikte yaşam kalitemizi yükseltmek için buradayız. Sizlerle birlikte Yenişehir’i daha da güzelleştirecek ve geliştireceğiz. Tüm mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza eşit ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarımızla görevimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını göz ardı etmeksizin, sürdürülebilir projeler geliştirme gayreti içindeyiz. Bizimle birlikte olduğunuz için sizlere ve muhtarlarıma teşekkür ediyorum" dedi.


Pazar günü yapılacak seçimlerde vatandaşlara sandığa giderek oy kullanma çağrısında bulunan Özyiğit, “İrademizi sandığa yansıtmamız ve nasıl yönetileceğimize karar vermemiz gerekiyor. Sandıktan çıkan sonucun ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Ziyaretlerin sonunda Özyiğit, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla kadınlara lavanta hediye ederek, günlerini kutladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de komşuluk örneği: Ulaşamadığı komşusundan soğuk havada haber bekledi Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde şeker hastası olan komşusuna ulaşamayan aile ekiplere haber verdi. Adeta komşuluk örneği gösteren aile komşularının evden sağ salim çıkması için dua ederken, soğuk havada umutla bekledi. Komşusundan iyi haberi alan yaşlı kadın derin nefes aldı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi Akgün Sokak’ta 3 katlı binada meydana gelen olayda, şeker hastası komşusu C.A.’yı art arda arayan komşusu Şemsi Erzurum, C..A.’nın telefonuna bakmaması üzerine telaşlanarak, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de C.A.’nın son kattaki evine platformlu merdivenle ulaştı. Pencereden eve giren ekipler C.A.’nın hareketsiz şekilde yattığını gördü. C.A. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekiplerden iyi haberi alan Şemsi Erzurum ise komşusu C.A.’ya ambulansa kadar eşlik ederken, derin nefes aldı. "Vicdanen rahatsız oldum" Ekiplerin çalışması sırasında komşusundan iyi bir haber bekleyen Şemsi Erzurum, "Komşumuz şeker hastası ve kimsesi yok. Bende kendisini akşam saatlerinde hastaneye gitmesi için aramıştım. Çok kez aradım ve geceye kadar ulaşamadığım için vicdanen rahatsız oldum. Polisi ve itfaiyeyi aradım. İnşallah sağ çıkar inşallah bir şey olmaz. İyi bir komşumuz. İnşallah sağlığı, sıhhati yerinde olur. Komşum inşallah iyi olur. Bende mutlu olurum. Soğukta olsa ben vicdanen rahatsız oldum" dedi. "Çok şükür bulundu" Komşusundan gelen iyi haberi gülücüklerle karşılayan Erzurum, "Çok şükür bulundu. Sağ salim bulunduğuna çok sevindim. Bayılmış içeride ve şimdi de hastaneye götürüyorlar. İnşallah iyi olur. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.