POLİTİKA - 13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:14

Başkan Özyiğit: "Eşit ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarımızla görevimizi sürdürüyoruz"

A
A
A
Başkan Özyiğit: "Eşit ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarımızla görevimizi sürdürüyoruz"

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçenin kırsal mahallelerinden olan Değirmençay ve Karahacılı’yı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçenin kırsal mahallelerinden olan Değirmençay ve Karahacılı’yı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Hayata geçirilen projeler ve yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendiren Özyiğit, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinledi.


Başkan Özyiğit, vatandaşların hizmetler hakkındaki görüşlerini almak ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenli olarak yaptığı kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Özyiğit, ziyaretlerinde hayata geçirdikleri projeleri de vatandaşlarla paylaşarak, katılımı artırıyor. Yenişehir’in tüm mahallelerini kapsayan eşitlikçi bir belediye hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Özyiğit, “Sorunlarınızı dinlemek, taleplerinizi yerine getirmek ve sizlerle birlikte yaşam kalitemizi yükseltmek için buradayız. Sizlerle birlikte Yenişehir’i daha da güzelleştirecek ve geliştireceğiz. Tüm mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza eşit ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarımızla görevimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını göz ardı etmeksizin, sürdürülebilir projeler geliştirme gayreti içindeyiz. Bizimle birlikte olduğunuz için sizlere ve muhtarlarıma teşekkür ediyorum" dedi.


Pazar günü yapılacak seçimlerde vatandaşlara sandığa giderek oy kullanma çağrısında bulunan Özyiğit, “İrademizi sandığa yansıtmamız ve nasıl yönetileceğimize karar vermemiz gerekiyor. Sandıktan çıkan sonucun ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Ziyaretlerin sonunda Özyiğit, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla kadınlara lavanta hediye ederek, günlerini kutladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Türkiye onu yoldan geçenlere bahçesinden ikram ettiği meyvelerle tanıdı, bugün acı haber geldi Isparta’nın Sav beldesinde "Hayır Bahçesi" ile tanınan ve yetiştirdiği ürünleri ücretsiz dağıtan 85 yaşındaki hayırsever İbrahim Çakmakçı, evinin bahçe girişine beton döktüğü sırada aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Isparta’nın Sav beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, "Hayır Bahçesi" olarak bilinen alanda yetiştirdiği ürünleri vatandaşlara ücretsiz olarak ikram eden 85 yaşındaki İbrahim Çakmakçı, ziyaretçiler rahat girip çıksın diye bahçesinin girişine beton döktüğü sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Çakmakçı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Çakmakçı’nın cansız bedeni hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre ölümün doğal nedenlerden kaynaklandığı değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. 30 yıl boyunca yoldan geçen herkes onun bahçesinde payını aldı Öte yandan Çakmakçı, 15 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden eşiyle birlikte kurduğu ‘Hayır Bahçesi’nde, yaklaşık 30 yıldır yetiştirdiği meyve ve sebzeleri yoldan geçenler ile ziyaretçilerle ücretsiz olarak paylaşıyordu. Kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gören İbrahim dedenin bu yılki tek hedefi ise bahçesinin yıllık 5 bin ziyaretçiye ulaşmasıydı. Acı haberi alan İbrahim Çakmakçı’nın sevenleri ise bölgede büyük üzüntü oluşturdu.