ASAYİŞ - 04 Şubat 2025 Salı 18:22

Mersin’de bir veli ve ağabeyinin öğretmeni darbetmesi saniye saniye görüntülendi

A
A
A

Mersin’in Silifke ilçesinde Sarıcalar Ortaokulu’nda bir veli ve ağabeyi, beden eğitimi öğretmenini darbederek burnunu kırdı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Sarıcalar Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre 8. sınıf öğrencisi O.Ç., okul bahçesinde beden eğitimi dersi sırasında düşerek kolunu kırdı. Öğretmenler durumu 112 ekiplerine haber verdi. Öğrenci O.Ç. ambulansla Silifke Devlet Hastanesine kaldırıldı. Okul müdürü tarafından oğlunun kolunun kırıldığı baba Oral Ç.’ye haber verildi. Oral Ç., ağabeyi Oray Ç. ile birlikte okula geldi. Baba ve ağabeyi okulun bahçesinde gördükleri beden eğitimi öğretmeni Medet Y.’i darbederek burnunu kırdı. Bu anlar ise okulun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Diğer öğretmenler araya girerek kavgayı ayırırken, okuldakilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekipler öğretmeni darbeden iki şüpheliyi gözaltına aldı. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öğretmen Medet Y. Silifke Devlet Hastanesine kaldırılırken, burnunda kırıklar olduğu tespit edildi.

İlçedeki eğitim sendikalarının üyeleri de Atatürk Anıtı’nda toplanıp, öğretmene şiddeti protesto etti.

Murat Şengi



Mersin’de bir veli ve ağabeyinin öğretmeni darbetmesi saniye saniye görüntülendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.