SPOR - 14 Nisan 2024 Pazar 17:59

Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - İstanbulspor: 3 (Maç sonucu)

A
A
A
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - İstanbulspor: 3 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında İstanbulspor, Mersin’deki karşılaşmada Hatayspor’u 3-0 mağlup etti.



Maçtan dakikalar (İkinci yarı)


58. dakikada gelişen Hatayspor atağında, Boudjemaa’nın ceza sahası dışından sert şutunda top üstten az farkla auta gitti.


68. dakikada sağdan Jackson’ın ortasında arka direkte Loshaj kafayla topu filelere gönderdi. 0-1


71. dakikada Emir Kaan’ın pasında ceza sahası içinde Mendy Mamadou’nun yakın mesafeden vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-2


87. dakikada ceza sahası dışından Vefa’nın sert vuruşunda top filelere gitti. 0-3



Hakemler: Mert Güzenge, Bilal Gölen, Bahtiyar Birinci


Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı (Doğukan Sinik dk. 77), Kilama, Nikola Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Dele-Bashiru (Kamil Çörekçi dk. 88), Rui Pedro (Mehdi Boudjemaa dk 46), Rivas, Halil Dervişoğlu (Fernandes dk. 69),Strandberg (Dadashov dk. 69)


Yedekler: Visar Bekaj, Görken Sağlam, Cengiz Demir, Giorgi Aburjanla, Cumali Sertel


Teknik Direktör: Volkan Demirel


İstanbulspor: Alp Arda, Mehmet Yeşil, Simon Deli, Coly, Sambissa, Ali Yaşar (Okan Erdoğan dk.73), Loshaj, Modestas Vorobjovas, Jackson (Özcan Şahan dk. 78), Emir Kaan Gültekin (Eren Arda Şan dk. 83), Mendy Mamadou (Vefa Temel dk. 83)


Yedekler: Mücahit Serbest, Traore


Teknik Direktör: Osman Zeki Korkmaz


Goller: Loshaj (dk. 68), Mendy Mamadou (dk. 71), Vefa (dk. 87) (İstanbulspor)


Sarı kartlar: Boudjemaa, Doğukan Sinik (Hatayspor)



Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - İstanbulspor: 3 (Maç sonucu)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız: "Bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz" İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nce, Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde suçla mücadele, suçluların yakalanması ve caydırıcı olmak amacı ile dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Yeni yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber sahadayız" dedi. Yeni yıla günler kala İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Gerçekleşen uygulamaya İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız katıldı. Asayiş uygulamasını gerçekleştiren meslektaşlarına iyi çalışmalar dileyen Yıldız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında konuşan Yıldız, "İstanbul’un huzuru Türkiye’nin huzurudur anlayışıyla yeni bir yılın arifesinde bu akşam da Beyoğlu ve Şişli ilçelerimizde vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için tüm birimlerimizle sahadayız. Kararlılıkla zehir tacirleri ve şehir eşkıyalarıyla 7/24 mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele sadece bugünün değil, yarınlarımızın da güvenlik ve huzuru için sürdürdüğümüz bir mücadeledir. İstanbul’umuzun sadece Beyoğlu’nda değil, bütün sokaklarında, caddelerinde, her köşesinde uygulamalarımızı devam ettiriyoruz. Bu uygulamalarda bize destek olan aziz İstanbul’umuzun değerli vatandaşlarına ve fedakârca görev yapan kıymetli meslektaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. "Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" Yılbaşı arifesinde olduklarını belirten Yıldız, "Elbette ki bütün personelimizle 7-24 İstanbul’umuzun huzuru ve güvenliği için, yeni bir yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber buradayız, sahadayız. Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak şunu ifade edeyim; bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz." Öte yandan asayiş uygulamasını gerçekleştiren ekipler, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Ağrı Kar ve tipi nedeniyle Tendürek’te yolda kalanlara Kızılay yardım ulaştırdı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile Van’ın Çaldıran ilçesini birbirine bağlayan yüksek rakımlı Tendürek Geçidi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımı durma noktasına getirdi. Geçidin 2 bin 400 rakımlı Somkaya köyü mevkisinde çok sayıda ağır tonajlı araç yolda mahsur kalırken, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri bölgeye giderek sürücülere kumanya dağıttı. Bölgede gün boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak tipiye dönüştü. Görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Tendürek Geçidi’nde ilerleyemeyen tırlar ve kamyonlar yol kenarında beklemek zorunda kaldı. Zorlu hava şartları nedeniyle sürücüler saatlerce araçlarında mahsur kaldı. Doğubayazıt Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen bölgeye ulaşarak mahsur kalan sürücülere sıcak kumanya ikramında bulundu. Soğuk hava ve uzun bekleyiş nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, yapılan yardımlarla bir nebze olsun rahatladı. Kızılay ekipleri, bölgede mahsur kalan bir vatandaşı da güvenli alana tahliye ederek kurtardı. Yardımlar sırasında sürücülerin temel ihtiyaçları karşılanırken, sağlık durumu yakından takip edildi. Jandarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, karla mücadele ekipleri de yolu yeniden ulaşıma açmak için yoğun mesai harcıyor. Edinilen bilgilere göre, hava şartlarının zaman zaman daha da ağırlaşabileceği Tendürek Geçidi’nde sürücülerin dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları istendi.