SPOR - 24 Mayıs 2023 Çarşamba 13:13

Yenişehir Belediyesinin yaz spor kursları kayıtları başladı

A
A
A
Yenişehir Belediyesinin yaz spor kursları kayıtları başladı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde verilecek olan yaz spor kursları için kayıtlar başladı.

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde verilecek olan yaz spor kursları için kayıtlar başladı. Yenişehir Belediyesine ait spor merkezlerinde verilecek kurslar, 4 Temmuz’da başlayacak ve 10 Eylül’de sona erecek.


Ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarını Yenişehir’e taşıyan ve binlerce sporcuyu kente getiren Yenişehir Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirebilmesi amacıyla yaz spor kursları açıyor. Futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, tenis ve jimnastik branşlarında verilecek kurslara 06-15 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Yenişehir Belediyesi Özgecan Aslan Spor Tesisleri, Yenişehir Belediyesi Ata Tenis Tesisleri ve Yenişehir Belediyesi Kapalı Spor Salonunda verilecek spor kurslarıyla çocuklar hem eğitim alacak hem de sosyalleşme imkanı bulacak.



"Tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz"


Bugüne kadar binlerce çocuğa spor eğitimi verdiklerini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Çocuklarımızın yaz aylarını aktif, eğlenceli ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlamak için birçok farklı spor dalında kurslar düzenliyoruz. Spor bedenimizi güçlendirir, zihnimizi canlandırır ve ruhumuzu besler. Tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz. Spor kurslarımızla çocuklarımızın var olan potansiyellerini ortaya çıkarıyoruz. Her yıl düzenlediğimiz kurslarımızla binlerce çocuğumuz arkadaşlarıyla birlikte spor yapıyor ve öğreniyor" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’te yoğun kar yağışı nikaha engel olamadı Gaziantep’te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle nikâh salonuna gidemeyen çiftin imdadına Şahinbey Belediyesi ekipleri yetişti. Nikahları evlerinde kıyılan çiftin şahitliğini ise zabıta ekipleri yaptı. Şahinbey ilçesinde yaşayan Cihan Subaşı ile Leyla Ünal, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle nikah salonuna ulaşamayınca durum Şahinbey Belediyesi’ne bildirildi. Bunun üzerine harekete geçen belediye ekipleri, nikah memuru ile birlikte çiftin evine giderek nikahı ev ortamında kıydı. Hava şartları nedeniyle nikah şahitlerinin de salona gelememesi üzerine, çiftin şahitliğini Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri yaptı. Kar yağışı altında gerçekleşen nikah renkli görüntülere sahne olurken, çift ve aileleri belediye ekiplerine teşekkür etti. "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz" Nikahın ardından duygularını dile getiren Cihan Subaşı ile Leyla Ünal çifti, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapmış olduğu görevleri ve hizmetleri yakından takip ediyoruz, hepsinden haberimiz var, biliyoruz ve görüyoruz. Allah başarısına başarı katsın, sağlıklı ve uzun ömürler versin. Hemşehrisi olarak kendisini çok seviyoruz. En mutlu günümüzde bize böyle bir destek verdikleri için başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederiz. Çok heyecanlıyız, kusura bakmayın konuşmakta zorlanıyoruz ama bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan herkese minnettarız" ifadelerini kullandı.
Adıyaman Kahta Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği Adıyaman’ın Kahta ilçesinde etkisini artırarak sürdüren yoğun kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilerken Kahta Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için kapsamlı bir çalışma başlattı. Zorlu hava şartları nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara ekmek ve sıcak yemek ulaştırılırken, yollarda mahsur kalan sürücü ve yolcular için de sıcak çorba ve konaklama desteği sağlanıyor. Belediye ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada aktif olarak görev alırken, özellikle yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına öncelik veriliyor. İlçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında, kar nedeniyle ulaşımda aksama yaşayan vatandaşların güvenli ortamlara alınması sağlanıyor. Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, olumsuz hava şartlarına karşı tüm imkanların seferber edildiğini belirterek, "Yoğun kar yağışı süresince hiçbir hemşehrimizin mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz 7/24 sahada görev yapıyor. Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza sıcak yemek ve ekmek ulaştırıyor, yolda kalan misafirlerimize çorba ve konaklama imkânı sunuyoruz. Acil bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız belediyemizin 185 numaralı hattını arayarak bizlere ulaşabilir. Gelen her talebi titizlikle ele alıyoruz," ifadelerini kullandı. Kahta Belediyesi, kar yağışının etkisini yitirmesine kadar vatandaşların güvenliği, sağlığı ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdüreceğini duyurdu.