YEREL HABERLER - 21 Aralık 2011 Çarşamba 11:00

FETHİYE ÖZGÜRLÜK PLATFORMU’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

A
A
A
FETHİYE ÖZGÜRLÜK PLATFORMU’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

Fethiye Özgürlük Platformu sosyal, kültürel, ve doğal zenginliklerin korunması amacıyla kısa ve uzun metrajlı film gösterimi gerçekleştirecek. İki gün sürecek etkinlikte vatandaşlar gösterime sunulacak filmleri ücretsiz olarak izleyebilecek.
Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, Eğitim-Sen, Fethiye Saklıkent Koruma Platformu ve Sağlık Emekçileri Sendikası’nın oluşturduğu Fethiye Özgürlük Platformu 22-24 Aralık tarihlerinde ücretsiz doğa filmleri gösterimi gerçekleştirecek. Etkinlikle ilgili çalışmaların devam ettiğin belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Zahide Banihashem, amaçların doğal, kültürel ve sosyal değerlerin korunmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Toplumun ortak sorunlarını öne çıkartmak, sorunların güç birliği ile çözümlenmesine katkı sağlamak amacıyla oluşturdukları özgürlük platformunun önemine de değinen Banihashem, “22-24 Aralık tarihleri arasında önceden hazırlanmış kısa ve uzun metrajlı doğa filmleri ücretsiz olarak gösterime sunulacak. Halkımız bu filmleri ücretsiz olarak izleyebilecek. Etkinliğin beklenen ilgiyi göreceğini ümit ediyoruz “ dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir