YEREL HABERLER - 26 Aralık 2011 Pazartesi 14:09

MARMARİS SAHİLİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI

A
A
A
MARMARİS SAHİLİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI

Muğla’nın Marmaris ilçesi Uzunyalı ve Yat Limanı Sahil Yolu yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kordon ve Atatürk Caddesi’ndeki Sahil Yürüyüş Yolu yenileme çalışmaları başladı.
Marmaris Belediyesi tarafından sürdürülen ve Yat Limanı’nın devamı şeklinde yapılacak olan sahil yürüyüş yolu iyileştirme çalışmasının 2012 yılının Mart ayına kadar tamamlanması planlanıyor. Marmaris Belediyesi’ne bağlı ekipler ilk aşama olarak Kordon Caddesi’ndeki sahil yürüyüş yolunda kırım işlemlerine başladı.
Çalışma kapsamında Kordon ve Atatürk Caddesi’ndeki sahil boyunca yürüyüş yolu yenilenecek. Turizm Danışma Bürosu ve Atatürk Meydanı arasındaki denize sıfır alanda kromman betonları da yenilenecek. Betonlama çalışmasının ardından yer döşemesi yapılacak. Söz konusu bölgede yat limanında kullanılan malzemelerin aynısı kullanılacak. Daha sonra açık hava mobilyaları ve aydınlatma direkleriyle sahil yürüyüş yolu yeni bir görünüme kavuşacak. Sahil yürüyüş yolundaki çalışmanın Mart ayının ortalarında bitirilmesi planlanıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir