SPOR - 28 Şubat 2026 Cumartesi 17:54

TFF 2. Lig: Fethiyespor: 1 - Isparta 32 Spor: 1

A
A
A
TFF 2. Lig: Fethiyespor: 1 - Isparta 32 Spor: 1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta maçında Fethiyespor, sahasında Isparta 32 Spor ile 1-1 berabere kaldı.



Stat: Fethiye İlçe


Hakemler: Hasan Kaçar, Gürcan Uslu, Erdinç Tufan


Fethiyespor: Nurullah Aslan, Şahan Akyüz, Melih Okutan (Ali Aydın dk. 45), İrfan Akgün, Yusuf Türk (Muhammet Enes Erdem dk. 45), Serdarcan Eralp (Berat Satır dk. 45), Onur Atasayar, Uğur Ayhan (Cihan Kazan dk. 74), Berkay Can Değirmencioğlu, Raşit Yöndem, Ramazan Çevik (Ulaş Zengin dk. 83)


Isparta 32 Spor: Onur Behiç Özalgan, Kamil İçer, Ertuğrul Kurtuluş, Ziya Alkurt, Uğur Can, Abdulkerim Canlı, Yasin Eratilla (Bedirhan Altunbaş dk. 74), Alperen Pak, Hasan Kaya (Oltan Karakullukçu dk. 57), Hüseyin Öztürk (Rıdvan Dönmez dk. 74), Sergen Yatağan (Caner Hüseyin Bağ dk. 56)


Goller: Yusuf Türk (dk. 3) (Fethiyespor), Uğurcan Can (dk. 10 pen.) (Isparta 32 Spor)


Kırmızı kart: Raşit Yöndem (dk. 7) (Fethiyespor)


Sarı kartlar: Serdarcan Eralp, Berat Satır (Fethiyespor)



TFF 2. Lig: Fethiyespor: 1 - Isparta 32 Spor: 1

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gökhan Değirmenci: "Penaltı gibi gözüküyor, maalesef verilmedi" Kocaelispor Kaptanı Gökhan Değirmenci, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, penaltı pozisyonuyla ilgili de, "Penaltı gibi gözüküyor, maalesef verilmedi" dedi. Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Kocaelispor, evinde Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Kocaelispor Kaptanı Gökhan Değirmenci, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Dengeli ve yüksek mücadeleli bir maçtı" Maçın genelinde iki takımın da yüksek efor sarf ettiğini dile getiren Değirmenci, "Mağlup olduğumuz için üzgünüz, içeride taraftarımızın önünde galip gelmek istiyorduk. Bu yönde hazırlıklarımızı sürdürmüştük hafta içinde. Dengeli bir oyun olduğunu düşünüyorum, iki tarafın da mücadele gücünün yüksek olduğu bir müsabaka oldu, ortada geçen bir maçtı" dedi. "Bir pozisyon penaltı gibi gözüküyor" Karşılaşma içindeki tartışmalı pozisyonlara da değinen deneyimli Değirmenci, hakem kararlarını eleştirerek, "Kornerden yediğimiz golle 1-0 mağlup olduk. Bir kaç tane penaltı pozisyonu vardı. Maalesef oradan lehimize bir sonuç alamadık oradan. Ben de içeride izlediğimde bir tanesi penaltı gibi gözüküyor, maalesef verilmedi. Biz mücadeleye devam edeceğiz. Tek mücadele edeceğimiz yer sahanın içerisi. Biz orada kalacağız, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda Kocaelispor camiasını güzel bir yerde bulundurmak istiyoruz" diye konuştu.