YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 16:52

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

A
A
A
POLİSTEN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

Muş’un Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güllüova İlköğretim Okulu’nda eğitimlerini sürdüren maddi imkanları yetersiz 102 öğrenciye giyim yardımında bulundu.
Bulanık Emniyet Müdürlüğü, maddi imkanları yetersiz öğrencilere yardım eli uzattı. Öğrencilerin beden ölçülerini belirleyen Emniyet Müdürlüğü, çocuklara uygun giyim malzemesi ve bot aldı. Çocuklar için hazırlanan yardım paketlerini; Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Serbes, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen ile polisler dağıttı. Okulda çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, öğrencilerle tek tek ilgilendi.
Bulanık Emniyet Müdürü Ercan Özmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmanın görevleri arasında olduğunu söyledi. Bu çalışmayla eğitim gören çocukları destekleyeceklerini belirten Ercan Özmen, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi sevindirebilmek, birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, emniyet teşkilatını ve polisi daha çok sevdirmek, amaçlarımız arasında yer almaktadır. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bulanık Emniyet Müdürlüğü olarak bu sosyal çalışmalarımıza ara vermeden devam
edeceğiz" dedi.
İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz ise, bu çalışmayla eğitim gören çocukları destekleyeceklerini ifade ederek, "Onların mutlu gülücüklerini her zaman görmek için birlikte çalışmalıyız. Ben de bir köylü çocuğuyum ve zor şartlarda yetiştim. Buradaki zorlukları biliyorum. Onun için geleceğimiz olan bu çocukları sevindirelim. Böyle bir günde okulumuzda bu sevinç dolu öğrencilerle bir arada olmanın büyük gururunu yaşıyorum" diye konuştu.
Emniyet Müdürüne teşekkür eden Güllüova İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Taşkıran, bu tür yardımların diğer kurumlar tarafından da yapılmasını istedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir