YEREL HABERLER - 06 Şubat 2014 Perşembe 11:50

Muş'ta Sigara Ve İçki Hırsızlığı Kamerada

A
A
A
Muş'ta Sigara Ve İçki Hırsızlığı Kamerada

Muş’ta bir iş yerine giren yüzü maskeli 2 kişi, 30 bin TL değerinde sigara ve içki çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen göre önceki gece yüzü maskeli 2 kişi, İstasyon Caddesi Vali Konağı karşısındaki bir iş yerinin arka kısmında bulunan camı kırarak iş yerine girdi. İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şahıslar ilk olarak iş yerinin lambalarını söktü. Daha sonra satış bölümüne yönelen hırsızlar, kasada bulunan bozuk paraları aldı. Sigara ve içki reyonuna geçen şahıslar, kısa sürede raflardaki sigaraları torbalara doldurdu. Zanlılar, sigara reyonun ardından içki reyonunda inceleme yaparak pahalı olduğunu düşündükleri viskileri torbaya doldurdu. Yaklaşık 40 dakika dükkanda kalan hırsızlar, daha sonra girdikleri camdan dışarı çıktı.
30 bin TL’lik sigara ve içkinin çalındığını söyleyen iş yeri sahibi Tuncay Söylemez, “Sabah geldiğimizde sigara ve içki reyonunun boş olduğunu gördük, hemen polise haber verdik ve daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini polisle birlikte izledik. Saat 03.30 sıralarında iş yerinin camını kırmak suretiyle içeri girmişler. İş yerindeki alarmı devre dışı bırakan hırsızlar, 40 dakika boyunca dükkandaki sigara ve içkileri torbalara doldurmuş. Yaklaşık zararım 30 bin TL dolayındadır” diye konuştu.
İş yerinde detaylı inceleme yapan polis, güvenlik kamerasına yakalanan hırsızları yakalamak için çalışmalara başladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir