SPOR - 20 Ağustos 2025 Çarşamba 18:35

Muşspor, Mardin 1969 Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

A
A
A
Muşspor, Mardin 1969 Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Muşspor, yeni sezon öncesinde üç etaplı kamp sürecini tamamlayarak hafta sonu oynanacak Mardin 1969 Spor karşılaşmasına hazırlanıyor.


Sezon başında planlanan hazırlık programı kapsamında önce Muş’ta, ardından Afyon ve Bolu’da kamp dönemi geçiren Muşspor, hazırlık maçlarıyla birlikte yeni sezona hazırlandı. İlk etapta performans testleriyle takımın fiziksel durumu ölçülürken, ikinci ve üçüncü kamplarda taktiksel, mental ve fiziksel açıdan çalışmalar yürütüldü. Muşspor, teknik direktör Fatih Çardak yönetiminde hafta sonu oynanacak sezonun ilk maçı olan Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.


Teknik Direktör Fatih Çardak, kamp sürecinin verimli geçtiğini belirterek, "Oynadığımız 5 hazırlık karşılaşmasında oyunun dokusunu sahaya yansıtabilen, yeni gelen oyuncularla geçen sezonun başarılı ekibinin uyum sağladığı bir kamp dönemi yaşadık. Takım ruhunun bütünleşmesi açısından çok verimliydi. Ortaya koyduğumuz performans bizi ileriye dönük mutlu edecek mesajlar verdi" dedi.


Takımın fiziksel olarak istenilen seviyeye geldiğini vurgulayan Çardak, "Ufak tefek eksikliklerimiz olsa da 35 günlük kamp sürecinde Mardin maçına çok iyi hazırlandık. Taraftarımızla bütünleşerek geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başarılı bir hikâyeyi hep birlikte yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Hazırlık maçlarının sonuç odaklı olmadığını hatırlatan Çardak, "Hazırlık maçlarında amacımız eksikleri görmek ve oyun felsefesini sahaya yansıtmaktı. Bu süreçte en çok kazanmaya yakın, en çok pozisyon bulan ve oyunu domine eden bir Muşspor vardı. Taraftarlarımızın güveni tam olsun" diye konuştu.



Muşspor, Mardin 1969 Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan Muhteşem manzarada üç arkadaş kar yağışı altında gölette yüzdü Erzincan’da etkili olan soğuk hava ve kar yağışı kent genelinde beyaz örtü oluştururken, üç arkadaşın etrafı karla kaplı gölette yüzmesi görenleri şaşırttı. Hava sıcaklığının eksi 4 dereceye kadar düştüğü kentte, su sıcaklığının ise 0 derece olarak ölçüldüğü anlarda gölete giren üç arkadaş, sıra dışı deneyimleriyle dikkat çekti. Kent merkezine yakın bir noktada bulunan ve çevresi tamamen karla kaplanan gölet, beyaz örtüyle bütünleşerek görsel bir şölen sundu. Doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çeken manzara, soğuk havaya rağmen bölgeye gelen vatandaşların da ilgisini topladı. Soğuğa aldırış etmeyen Zafer Küçüksu, Cengiz Urtekin ve Emrah Karakoç, hazırlıklarını yaptıktan sonra gölete girerek yüzdü. Su yüzeyinde yer yer buz tabakalarının oluştuğu görülen gölette yüzen üç arkadaş, kısa süreli yüzmenin ardından sudan çıktı. Gerçekleşen yüzme etkinliği, drone kamerasıyla kayda alınarak göletin karla kaplı eşsiz manzarası gözler önüne serildi. Soğuk havaya rağmen bu deneyimi yaşamak istediklerini belirten arkadaşlar, doğayla iç içe farklı bir anı biriktirdiklerini ifade etti. Kar yağışı sonrası kartpostallık görüntülerin oluştuğu gölet çevresi, hem cesur yüzücülerin hem de doğanın sunduğu manzaranın bir araya geldiği anlara sahne oldu.