YEREL HABERLER - 15 Nisan 2017 Cumartesi 10:01

Nevşehirspor:4 Çat Gençlikspor:0

A
A
A
Nevşehirspor:4 Çat Gençlikspor:0

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Nevşehirspor G.

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Nevşehirspor G.K., Çat Gençliksporu 4-0 mağlup etti.


2017-2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımın belirleneceği müsabakada Nevşehirspor ile Çat Gençlikspor Gazi stadyumunda karşılaştı. Karşılaşmayı Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl temsilcisi Tolga Karaca ve yaklaşık 200 taraftar takip etti.


Nevşehirsporlu futbolcuların başlama vuruşuyla başlayan müsabakada Nevşehirspor 10.dakikada Doğancan, 25.dakikada ise Semih Türe’nin kaydettiği goller ile ilk devreyi 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında her iki takımında istekli futbolu maçı izlemeye gelenler tarafından büyük takdir toplarken Nevşehirspor 47 ve 63.dakikalarda Enes Nalbantoğlu’nun kaydettiği iki gol ile maçta 4-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Nevşehirspor, Çat Gençliksporu 4-0 mağlup ederken 2017-2018 futbol sezonunda Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde yeniden temsil etme hakkını kazandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Okan Buruk son iki haftanın 11’ini bozmadı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor müsabakasına son oynadıkları Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarının 11’i ile başladı. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarının 11’ini bozmadı ve Sivas karşısına da aynı 11 ile başladı. Sarı-kırmızılılar mücadeleye; Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi 11’i ile başladı. Yedeklerde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Tete, Tanguy Ndombele, Serge Aurier, Carlos Vinicius bekledi. Erkek sutopu takımı taraftarları selamladı Galatasaray’da erkek sutopu takımı oyuncuları ve teknik ekibi, Sivasspor karşılaşması öncesinde taraftarları selamladı. Oyuncular ve teknik ekip burada kazandıkları kupalarla Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte fotoğraf çekildi. Oyuncular daha sonra sahada bir tur attı ve taraftarlara 3’lü çektirdi. Erkek sutopu takımı Spor Toto Süper Lig ve LEN Challenger Kupası’nda şampiyon olmuştu. Taraftarlar tribünleri doldurdu Bu sezon iç saha maçlarında takımlarını yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarları, Sivasspor karşısında da tribündeki yerini aldı. RAMS Park’ta oynanan karşılaşmada tribünleri dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde tezahüratlarla takımlarını destekleyerek müsabakaya hazırladı.
Muğla Yeniden görevine başlayan Saylak, gazetecileri ağırladı Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine yeniden başlayan Barış Saylak’ı makamında ziyaret etti. BGC heyeti Saylak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette Saylak, Bodrum’da görev yapan gazetecilerin bir arada olmasından oldukça mutluluk duyduğunu dile getirdi. Saylak, yeniden göreve geldiği için mutlu olduğunu ve daha iyi projelere imza atmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Muğla’yı çok sevdiğinği ve bölgeye hizmete devam edeceğini belirten Saylak; "Muğlamızın her bir köşesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Biz bu güzelliklerin farkındayız. Muğla’da biliyorsunuz su sorunumuz var. Barajlarımızdaki su seviyemiz oldukça düşük. Bu nedenle daha az su kullanarak tarım yapma çalışmamız var. Bu kapsamda projeler geliştirerek daha az su kullanmayı planlıyoruz" dedi. BGC Başkanı Eren Ayhan da dernek üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Yeniden görevinizde başarılar diliyorum. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinizde çok aktif çalışmalar yürütüyorsunuz. Bizde bu projelerin özellikle Bodrum kısımlarını sık sık takip ediyoruz. Hem şahsım hem de BGC üyeleri adına Bodrum ve Muğla’da çalışmalarınızın devamını diliyorum. Ben birçok ziyarette şunu söylüyorum. Muğla’da gazetecilik yapmak zor bir görevdir. Özellikle kıyı kesimlerde basın mensubu olmak daha da zordur. Bu zorlukları yerel yönetimlerle yeneceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından Ayhan, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü anı defterini imzaladı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Ziyarete, BGC Başkanı Eren Ayhan, Başkan Yardımcısı Ali Ballı, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Turan, Fırat Akay, Baran Akcan ile dernek üyeleri Fikret Hıdır ve Hamdi Yörür katıldı.