GENEL - 08 Nisan 2019 Pazartesi 13:23

Nissara AVM’de Polis haftası etkinlikleri kapsamında sergi açıldı

A
A
A
Nissara AVM’de Polis haftası etkinlikleri kapsamında sergi açıldı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.yıldönümü dolayısıyla Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde fotoğraf sergisi açıldı.


Nissara AVM’de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.yıldönümü dolayısıyla polis memuru Murat Torun ve fotoğraf sanatçısı Derya Yazar tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi. Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve beraberindekiler fotoğraf sanatçısı Derya Yazar ve polis memuru Murat Torun’dan fotoğraflar hakkında bilgiler alırken Emniyet Müdürü Artunay programa katılan davetlilere kırmızı düdük hediye etti.


Sergi açılışı ikramların ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Arazi anlaşmazlığı cinayetine 3 tutuklama Adana’nın Kozan ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Edinilen bilgilere göre olay, 26 Mayıs’ta Kurban Bayramı arifesinde ilçedeki kurban pazarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 4 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı kavgada başından vurulan Sinan Köten ağır yaralanırken M.K. ve K.K. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Sinan Köten kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda olay yerinde 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen silahlar da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.T., M.T. ve E.T. tutuklandı. Şüpheli E.G. adli kontrol şartıyla, F.T. ile Y.T. ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yaralanan M.K. ile K.K.’nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.