GENEL - 19 Şubat 2022 Cumartesi 12:24

Nevşehir’de ’Aile İçi İletişim Semineri’ düzenlendi

A
A
A
Nevşehir’de ’Aile İçi İletişim Semineri’ düzenlendi

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde kadınlar için ‘Aile İçi İletişim Semineri’ düzenlendi.

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde kadınlar için ‘Aile İçi İletişim Semineri’ düzenlendi.



Gülbahçe içerisinde bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü binasındaki konferans salonunda gerçekleştirilen seminer Çocuk Gelişimci Nurcan Çalışkaner tarafından gerçekleştirildi. Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi (KAÇEM) kursiyerlerinin katıldığı seminerde, kadınlara aile içinde etkili iletişimin nasıl sağlanabileceği konusunda bilgiler verildi.



Günümüzde anne ve babaların çoğu zaman çocuklarını geleceğe daha iyi hazırlayabilmek için ya da çağın ekonomik şartlarına ayak uydurabilmek için bazı psikolojik ve pedagojik yanlışlar yaptığını belirten Çalışkaner , seminerde kadınlara çocukların kişiliğini bozmadan nasıl ideal bir insan olarak yetiştirebileceğini ve yetiştirme konusuna da genel olarak büyüklerin düştükleri hataları anlattı.



Kadınlara yönelik eğitim seminerlerinin yıl içerisinde devam edeceği belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Yatağan’da AK Parti ilçe yönetiminin istifası istendi AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Emre Karaöz’ün istifa etmesinin ardından bugün gerçekleştirilen İlçe Danışma Toplantısı’nda alınan karar ile ilçe yönetiminin de istifası istendi. AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Emre Karaöz’ün istifa dilekçesini sunmasının ardından bugün Yatağan’da AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör ve Koordinatör Milletvekili Osman Zabun başkanlığında İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. Karaöz’ün istifasının kabul edilmesinin ardından ilçe başkanlığı için temayül yoklamasının da gerçekleştirildiği toplantıda alınan karar ile mevcut ilçe yönetiminin de istifaları istendi. Geçtiğimiz günlerde istifasını sunan Başkan Karaöz’ün yerine vekaleten Enver Koç’un görev yaptığı öğrenilirken, gerçekleştirilen temayül yoklamasında ilçe başkanlığı için Enver Koç, Şevki Göka ve Emrullah Özen’in isimleri ön plana çıktı. İstifasının kabul edilmesinin ardından açıklama yapan Başkan Emre Karaöz ise "23 Ağustos 2023 tarihinden bu yana büyük bir gurur, onur ve derin bir sorumluluk duygusuyla yürüttüğüm AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı görevimden, sağlık ve ailevi sebeplerim dolayısıyla affımı isteyerek ayrılmış bulunuyorum. Bu görev benim için sadece bir makam değil, gönlümü, emeğimi ve inancımı adadığım bir dava yolculuğuydu. Birlikte omuz omuza yürüdüğümüz, sevinci de zorluğu da paylaştığımız tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Her birinizle aynı yolda yürümek benim için tarifsiz bir kıymettir. İnanıyorum ki bu kutlu dava, milletimizin duası ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşuyla daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. Ben de bundan sonraki süreçte, aktif görevde olmasam da aynı inanç ve sadakatle bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğim" dedi. AK Parti Genel Merkezi tarafından önümüzdeki günlerde yeni ilçe başkanının atanması beklenirken, yaklaşık 2 aydır göreve vekalet eden Enver Koç’un, yeni başkan belirlenene kadar görevine devam edeceği bildirildi.