SPOR - 15 Mayıs 2018 Salı 14:51

Vali ve belediye başkanı 15 kilometre bisiklet sürdü

A
A
A
Vali ve belediye başkanı 15 kilometre bisiklet sürdü

Niğde’de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan gençlerle birlikte 15 kilometre bisiklet sürdü.

Niğde’de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan gençlerle birlikte 15 kilometre bisiklet sürdü.


19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi önünde başlayan bisiklet turu Bor Ana İkmal Merkezi Komutanlığını önünde son buldu.


Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, bisiklet üzerinden , gençleri spor yapmaya davet ederken, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ise belediyenin yatırımlarını anlattı.


Renkli görüntülerin sahne aldığı Bisiklet turunda Vali Şimşek: “Gençlere spor yapmalarını tavsiye ediyorum. Özellikle bisiklet sporu. Çünkü çok faydası var. Çok önemli bir hafta içerisindeyiz. Ulu Önder Atatürk’ün 19 Mayıs Samsun’a çıkarak, kurtuluş mücadelesini başlattığı bir haftadayız. Bu haftayı gençlik haftası olarak kutluyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemli, gençlerimizi spora yönlendirmemiz çok önemli. Bizde onlara örnek olmaya çalışıyoruz. Halkımıza örnek olmaya çalışıyoruz” dedi.


Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ise 35 yıl sonra ilk defa bisiklete bindiğini belirterek, bundan sonra daha sık bisiklete bineceğini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.