ASAYİŞ - 27 Şubat 2026 Cuma 16:23

Ambulansla hafif ticari araç çarpıştı: 3 sağlık görevlisi yaralandı

A
A
A

Niğde’nin Bor ilçesinde ambulans ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 3 sağlık görevlisi hafif yaralandı.

Kaza, Bor ilçesi Selçuk Mahallesi Çevreyolu Emniyet Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, vakaya giden Özgür A. idaresindeki 51 AAR 231 plakalı ambulans ile Ömür A. yönetimindeki 51 AEB 491 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan ambulans, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atarak ters döndü.

Ambulansla hafif ticari araç çarpıştı: 3 sağlık görevlisi yaralandı

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ambulansta bulunan sağlık görevlileri Meltem T. (42), Ayşegül P. (30) ve ambulans sürücüsü Özgür A. (53) hafif şekilde yaralandı.

Ambulansla hafif ticari araç çarpıştı: 3 sağlık görevlisi yaralandı

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Sema Tekeli

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.