Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta mücadele eden Ünyespor`da, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Namık Altusoy görevinden istifa etti.
2011-2012 sezonunun 4. haftasında Ünyespor`da göreve getirilen teknik direktör Namık Altunsoy, üst üste alınan başarısız sonuçların ardından görevi bıraktı. Son olarak grup lideri Bandırmaspor ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olarak düşme potasının içine giren Ünyespor`da teknik direktör Altunsoy, kulüpte kan değişikliğinin Ünyespor`a yarar sağlayacağı düşüncesi ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.
YENİ TEKNİK DİREKTÖR ŞENOL KABA
Ünyepor takımında alınan üst üste kötü sonuçların ardından görevinden ayrılan teknik direktörü Namık Altunsoy`un yerine Şenol Kaba getirildi. 2009-2010 sezonunda Ünyespor`da görev yapan, kulübü ve camiayı yakından bilen teknik direktör Şenol Kaba`nın salı günü Ünye`ye gelerek takımın başına geçeceği belirtildi.








