DÜNYA - 08 Kasım 2012 Perşembe 12:12

STANCU`DAN GALATASARAY İTİRAFI

A
A
A
STANCU`DAN GALATASARAY İTİRAFI

Orduspor`un geçen yıl Galatasaray`dan kiraladığı ve sezon başında bonservisini satın aldığı Bogdan Stancu ilk kez konuştu.
Romanya Milli Takımı`nda da forma giyen Orduspor`un en golcü ismi Bogdan Stancu, Orduspor`a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ``Eğer Galatasaray`da kalsaydım milli takıma gidemezdim`` dedi.
Arjantinli teknik direktör Hector Cuper`in vazgeçilmezlerinden olan Bogdan Stancu, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması için de açıklamada bulundu. Rumen oyuncu, ``Fenerbahçe stadının atmosferi her zaman çok farklı oluyor. Seyirciler stadı hep dolduruyorlar. Galatasaray`da oynarken de ben bunu yaşadım. Fenerbahçe`nin şu anda gerçekten üç puana ihtiyacı var. Biz konsantre olacağız ve iyi şekilde çalışacağız. Maçtan sonra da gülen taraf olmak istiyoruz`` diye konuştu.
Geçen sezon Culio ile birlikte Galatasaray`dan Orduspor`a kiralanan Stancu, bu sezon Orduspor`da kendisinin kalmak istediğini belirtti. Stancu, ``Eğer Galatasaray`da kalsaydım forma şansı bulamayacaktım ve milli takıma gidemeyecektim`` diyerek şunları kaydetti:
``Bu sezon öncesinde Orduspor`da oynamıştım. Burada oynadığım süre zarfında Hector Cuper vardı. Tekrar Orduspor`da kalmak istedim. Çünkü başkan beni çok istiyordu. Birde şu yönden düşündüm. Galatasaray`da kalsaydım mili takımda olamayacaktım. Çünkü fazla forma şansı bulamayacaktım. O yüzden Orduspor`da sürekli oynayıp, kendimi gösterip mili takımda oldum ve Orduspor`da olmaktan mutluyum. Burada başarılara imza atacağıma eminim.``
Hector Cuper ile çalışmanın büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Bogdan Stancu, Cuper`den övgüler ile bahsetti.
Stancu, ``Hector Cuper ile ilgili çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Hector Cuper`in geçmişine baktığımızda bir çok dünya kulübünde Valencia, İnter kulüplerinde çalıştığını görüyoruz. Onunla çalışmak tam anlamıyla mükemmel diyebilirim. Onunla çalışmak benim için büyük avantaj`` ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir