ASAYİŞ - 23 Haziran 2024 Pazar 17:05

ATV motor ile uçuruma yuvarlanan iki kişi kurtarıldı

A
A
A
ATV motor ile uçuruma yuvarlanan iki kişi kurtarıldı

Ordu’nun Ünye ilçesinde gezintiye çıktıkları ATV motor ile uçuruma yuvarlanan iki kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.


Olay, ilçeye bağlı Çataltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hamdi K.’nin kullandığı ATV motor, kontrolden çıkarak yolun alt tarafındaki uçuruma yuvarlandı. Kazanın etkisiyle sürücü ve motorda yolcu olarak bulunan Arife K. yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu yaralılar uçurumdan kurtarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Ünye’deki hastanelere kaldırıldı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



ATV motor ile uçuruma yuvarlanan iki kişi kurtarıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydın protokolü bayramlaştı Aydın’da Ramazan Bayramı resmi bayramlaşma töreni Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Aydın Valiliği tarafından kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri başta olmak üzere Aydın protokolünün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Aydın Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına yoğun bir katılım olurken, protokol üyeleri ile bir araya gelen Vali Canbolat, katılımcılar ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Bayramların birleştirici gücüne dikkat çeken Vali Canbolat; "Milli ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzuru içerisindeyiz. Bayramlar, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu, gönüllerin bir olduğu müstesna zamanlardır. Ramazan Bayramı’nın getirdiği manevi atmosferi en güzel şekilde değerlendirerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeli, paylaşmanın ve dayanışmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamalıyız. Özellikle yaşlı, hasta, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı hatırlamak, onların gönüllerine dokunmak bayramın anlamını daha da derinleştirecektir. Bu mübarek günler vesilesiyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. Gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Polat Bora Mersin ile siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.