ASAYİŞ - 06 Ağustos 2025 Çarşamba 13:43

Başına saçma isabet ettikten yaklaşık 4 yıl sonra hayatını kaybeden doktor, son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Başına saçma isabet ettikten yaklaşık 4 yıl sonra hayatını kaybeden doktor, son yolculuğuna uğurlandı

Ordu’da, evinin balkonunda çiçek suladığı esnada başına saçma isabet eden ve yaklaşık 4 yıl sonra hayatını kaybeden doktor, son yolculuğuna uğurlandı.


Olay, Altınordu ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde 13 Aralık 2021 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatsa ilçesinde özel bir hastanede görevli olan kulak burun boğaz hastalıkları (KBB) Uzmanı Opr. Dr. Aksın Serarslan’ın, balkonda bulunduğu ve çiçek suladığı iddia edildiği esnada başına saçma isabet etti.


Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ordu’daki özel bir hastaneye götürülen, kafa travması teşhisi konulan Opr. Dr. Serarslan, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi. Sonrasında ise Fatsa ilçesinde görev yaptığı hastaneye nakledildi. Son olarak Kocaeli Şehir Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavi gören Opr. Dr. Serarslan, dün sabah saatlerinde 51 yaşında hayatını kaybetti.


Emekli öğretmenler Selim ve Sevinç Serarslan’ın oğlu, Opr. Dr. Aksın Serarslan için bugün Altınordu ilçesindeki Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Serarslan, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Altınordu ilçesindeki Hatipli Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Öte yandan yeni aldığı tüfekle talim atışı yaptığı esnada olayı gerçekleştiren Hollanda’dan emekli Lami A. isimli şahıs ise polis ekiplerince yakalanmış ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştı.



Başına saçma isabet ettikten yaklaşık 4 yıl sonra hayatını kaybeden doktor, son yolculuğuna uğurlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Çiftçi, Sınır Güvenliği Toplantısı’na başkanlık etti İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İçişleri Bakanlığı’nda düzenlenen Sınır Güvenliği Toplantısı’na başkanlık etti. İçişleri Bakanlığı’nda Bakan Mustafa Çiftçi başkanlığında Sınır Güvenliği Toplantısı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin yapılan paylaşımda, "Toplantıda bölgemizde yaşanan ve küresel ölçekte etkileri hissedilen gelişmeler kapsamlı bir şekilde ele alındı. Bu çerçevede hudut güvenliğimizin en üst seviyede muhafazası, düzensiz göç hareketliliğine karşı alınacak ilave tedbirler, kriz durumlarında uygulanacak senaryolar ve acil eylem planları ile ilgili kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve sahadaki kapasitenin artırılması başlıkları detaylı olarak değerlendirildi. Bakan Çiftçi, Türkiye’nin sınır güvenliği, kamu düzeni ve göç yönetimi konularında tavizsiz bir duruş sergilediğini vurgulayarak, gelişmelerin anbean takip edildiğini ve tüm birimlerin teyakkuz halinde görevini sürdürdüğünü ifade etti" denildi. Paylaşımda, "İçişleri Bakanlığı olarak kamu düzeninin korunması ve sınır güvenliği konusunda tüm birimlerimizle yüksek kapasite ve koordinasyon içinde kararlı bir biçimde çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi. Toplantıya Van Valisi Ozan Balcı, Iğdır Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan ve Ağrı Valisi Önder Bozkurt video konferans sistemi ile katıldı. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı temsilcileri de toplantıda hazır bulundu.