ASAYİŞ - 06 Kasım 2025 Perşembe 16:13

Ordu’da göçük altında kalan iş makinesi operatörü toprağa verildi

A
A
A
Ordu’da göçük altında kalan iş makinesi operatörü toprağa verildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde taş ocağında meydana gelen göçükte enkaz altında kalarak hayatını kaybeden iş makinesi operatörü, son yolculuğuna uğurlandı.


Fatsa ilçe merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki Sefaköy Mahallesi’nde bulunan Demirtan İnşaat’a ait taş ocağında dün meydana gelen olayda Burak Kilci (24) ve Ahmet Şahin göçük altında kalmıştı. İş makinesi operatörü Burak Kilci’nin cenazesi, yaklaşık 5 saat süren çalışmaların ardından dün akşam saatlerinde göçük altından çıkartılmıştı.


Bahittin ve Kıymet çiftinin 2 çocuğundan biri olan Burak Kilci için Korgan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’nde ilkindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Aile, burada taziyeleri kabul etti. Helallik alınması ve kılınan cenaze namazının ardından Kilci’nin cenazesi, aynı mahallede toprağa verildi.


Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Korgan Kaymakamı Kerem Tunçer, Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan, aile ve yakınları katıldı.




Ordu’da göçük altında kalan iş makinesi operatörü toprağa verildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Uludağ’da yoğun kar var...Ekipler yolların kapanmaması için aralıksız çalışıyor Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, akşam saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışıyla birlikte yeniden beyaza büründü. Şiddetli yağış nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, jandarma trafik timleri Milli Park gişelerinden itibaren kar lastiği olmayan araçların zirveye çıkışına izin vermiyor. Karayolları ekipleri, 24 saat esasına göre çalışarak Uludağ yolunun trafiğe kapanmaması için yoğun çaba harcıyor. İş makineleri, özellikle viraj ve yüksek eğimli bölgelerde biriken karı temizleyerek ulaşımın güvenli şekilde sağlanmasını hedefliyor. Hafta sonunu değerlendirmek için Uludağ’a çıkan Bursalılar ise aniden bastıran kar yağışıyla sürpriz yaşadı. Kartopu oynayan vatandaşlar, yeniden beyaza bürünen Uludağ’ın keyfini çıkarırken yetkililer dikkatli olunması uyarısını yineledi. Bursa’dan zirveye macera için çıkan Aksungur Köyü gençleri de bölgede ateş yakarak ısındı, kartopu oynadı. Gençler çok mutlu olduklarını ve Uludağ’da kar sürprizinin kendilerine güzel bir anı bıraktığını ifade etti. Bölgede kar yağışının bu gece ve önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Uludağ’da sıcaklık şu anda 2 derece olarak ölçülürken, gecenin ilerleyen saatlerinde ve pazartesi günü sıcaklığın 0 derece ve altına kadar düşeceği tahmin ediliyor. Yetkililer, Uludağ’a çıkacak sürücülere kar lastiği ve zincir uyarısını yineliyor. Karayolları ekipleri hem oteller bölgesinde hem de yol güzergahında kar küreme çalışması yapıyor.