ASAYİŞ - 03 Eylül 2025 Çarşamba 16:25

Ordu’da inşaatta beton mikseri devrildi: 1 ölü

A
A
A
Ordu’da inşaatta beton mikseri devrildi: 1 ölü

Ordu’nun Altınordu ilçesinde devrilen beton mikseri inşaatta çalışan gencin ölümüne neden oldu.


Kaza, Karacaomer Mahallesi’ndeki bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, betonu inşaata aktaran beton mikseri pompası, henüz bilinmeyen nedenle devrildi. Devrilen beton mikseri pompası, inşaatta çalışan Halil İbrahim Gördü’ye (26) çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde gencin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Halil İbrahim Gördü’nün cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



Ordu’da inşaatta beton mikseri devrildi: 1 ölü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Şırnak protokolü şehit emanetleri ile aynı sofrada Şırnak protokolü, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu. Şırnak protokolü, şehit yakınları ve gaziler ile 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığında düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleşen programda birlik, vefa ve kardeşlik mesajları verildi. Şehitlerin emanetleri olan ailelerle yakından ilgilenen protokol üyeleri, gazilerle tek tek sohbet ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha güçlü şekilde ortaya koydu. Programda konuşan Vali Birol Ekici, şehitlerin bu toprakların mayası olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin bizlere bıraktığı en kıymetli emanet aileleridir. Onların duası, bu milletin en büyük gücüdür. Devletimiz dün olduğu gibi bugün de yarın da şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındadır" ifadelerini kullandı. Duygu dolu anların yaşandığı gecede Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Salonda zaman zaman gözyaşları sel olurken, şehitlerin hatırası bir kez daha yüreklerde tazelendi. Şırnak’ta anlamlı buluşma, devlet ile millet arasındaki güçlü bağın en somut göstergesi olarak hafızalara kazındı. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. İftar programına Şırnak Valisi Birol Ekici, 23’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Rıfat Dönel, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in gönül sofrası Türkoğlu’nda kuruldu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "İlçemde İftar Var" programının bu yılki ilk durağı Türkoğlu oldu. İlçe Spor Salonu’nda düzenlenen iftar organizasyonunda binlerce vatandaş aynı sofrada bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı. Vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan Başkan Görgel, "Burada olmak, hemşehrilerimizle birlikte iftar yapmak, aynı sofrayı paylaşmak çok özel bir duygu. Bugün bizlerle birlikte olan, iftar soframıza eşlik eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ve paylaşma kültürünü şehrin dört bir yanına taşımayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez hayata geçirilen ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören "İlçemde İftar Var" programı, bu yıl da aynı heyecan ve coşkuyla başladı. Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ilçelerde yaşatmayı hedefleyen programın bu yılki ilk durağı Türkoğlu oldu. İlçe Spor Salonu’nda düzenlenen iftar organizasyonunda binlerce vatandaş aynı sofrada bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı. Salonu dolduran vatandaşlar, Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik iklimini hep birlikte yaşadı. İftar yemeğinin ardından ise çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi. Geleneksel gölge oyunu ve Hacivat-Karagöz gösterileri sahnelendi. Ramazan akşamının neşesini doyasıya yaşayan çocuklar, renkli görüntülere sahne olan programda unutulmaz bir akşam geçirdi. "Birlikte iftar yapmak, aynı sofrayı paylaşmak çok özel bir duygu" Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, "İftarda Türkoğlulu hemşehrilerimizle bir aradayız. Burada olmak, hemşehrilerimizle birlikte iftar yapmak, aynı sofrayı paylaşmak çok özel bir duygu. Bugün bizlerle birlikte olan, iftar soframıza eşlik eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.