GENEL - 24 Aralık 2018 Pazartesi 08:54

Derede horoz kurtarma operasyonu

A
A
A
Derede horoz kurtarma operasyonu

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde 3 gündür kayıp olan horoz, mahsur kaldığı derede bulunarak kurtarıldı.

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde 3 gündür kayıp olan horoz, mahsur kaldığı derede bulunarak kurtarıldı.


Uyuzluk Şifa Pınarı mevkiinde 3 gündür kayıp horozunu arayan Esabil Açıkgöz, horozunun dereye düştüğünü öğrenince çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Kendi çabalarıyla horozu kurtaramayacağını anlayan Açıkgöz, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Oradan geçmekte olan aynı zamanda 112 sağlık çalışanı Mehmet Begeç de Açıkgöz’ün yardımına geldi. Begeç itfaiyeyi arayarak dereye düşen bir horozun mahsur kaldığını, merdivene ihtiyaçları olduğunu bildirdi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiveni dereye indirdi. İtfaiye ekipleri ve sağlık çalışanı Mehmet Begeç’in çabalarıyla derede üç gündür mahsur kalan horoz kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun İşe başlayacağı ilk gün 3 çocuk annesinin ölümüne sebep olan sürücü adliyeye sevk edildi Samsun’da balık fabrikasında işe başlayacağı ilk gün iş yerinin karşısında yolun karşısına geçmeye çalışan 3 çocuk annesi kadının ölümüne sebep olan sürücü, adliyeye sevk edildi. Kaza, İlkadım ilçesi Ankara yolu Anadolu Bulvarı Toybelen mevkisinde sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmut Murat G. (45) idaresindeki 55 AIK 340 plakalı otomobil, Samsun’dan Kavak istikametine seyir halindeyken yolun karşısına geçmekte olan Hatun Kabadayı’ya (50) çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti. 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen Hatun Kabadayı’nın bir balık fabrikasında işe başlayacağı ilk gün kazanın olduğu belirtildi. Sabah işe gitmek için evden çıkan kadının dolmuştan inip çalışacağı balık fabrikasının karşısında hayatını kaybetmesi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Kazanın ardından olay yerine gelen kadının eşi Ali Kabadayı ile oğlu Aydın Kabadayı, Hatun Kabadayı’nın cansız bedeninin başında gözyaşlarına boğuldu. Yol ortasında feryat eden aile fertlerinin acısı çevrede bulunan vatandaşlara da duygusal anlar yaşattı. Yakınlarının ağıtları yürekleri dağladı. Hatun Kabadayı’nın cansız bedeni jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Mahmut Murat G. ise İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Mahmut Murat G., "Taksirle bir kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi.
Kayseri AK Parti Kayseri Teşkilatı 30 günde 14 bin 526 haneyi ziyaret etti AK Parti Kayseri İl Başkanlığı, vatandaşlarla birebir temas kurmaya yönelik gerçekleştirdiği hane ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İl genelindeki 16 ilçede yürütülen çalışmalar kapsamında son 30 gün içerisinde toplam 14 bin 526 hane ziyaret edildi. Kadın Kolları, Gençlik Kolları, ana kademe teşkilatları ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dinlenirken, gönül buluşmaları da gerçekleştirildi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, yürütülen saha çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Okandan şu ifadelere yer verdi: "Her hanede gönüller kazanmaya, her kapıda samimiyetle hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. 16 ilçemizde; kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademe teşkilatlarımız ve tüm yol arkadaşlarımızın özverili gayretiyle gerçekleştirdiğimiz hane ziyaretlerimiz aralıksız sürüyor. Son 30 günde 14 bin 526 hanenin kapısını çalarak vatandaşlarımızla bir araya geldik; taleplerini dinledik, gönüllerine misafir olduk, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Bizler için siyaset; yalnızca seçimden seçime değil, her zaman milletimizin yanında olabilmektir. Bu anlayışla bugün olduğu gibi yarın da sahada olmaya, gönül köprüleri kurmaya ve hemşehrilerimizle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Sahadayız, Milletimizle birlikteyiz ve daima sahada olmaya devam edeceğiz." AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından yürütülen saha çalışmalarının önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla devam edeceği belirtildi.