ASAYİŞ - 31 Aralık 2023 Pazar 09:29

Osmaniye’de Amatör Lig maçı kavga nedeniyle tatil edildi

A
A
A
Osmaniye’de Amatör Lig maçı kavga nedeniyle tatil edildi

Osmaniye’de 1. Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takım arasındaki maçta kavga çıkınca hakem maçı tatil etti.


Osmaniye 1.Amatör Lig Adem Hurma sezonunun 8. haftasında, şampiyonluk mücadelesi veren Toprakkalespor ve Düziçi Haruniye Spor arasında Yüksel Uluğ Stadında centilmenlik içerisinde başlayan karşılaşma 2 takım futbolcularının hırçın tavırları nedeniyle gerginlik içerisinde devam etti. Mücadele 1-1 devam ederken maçın 75. dakikasında saha kenarında başlayan tartışma taraftarında sahaya girmesiyle bir anda kavgaya dönüştü. Taraftarların sahaya inmesiyle bazı futbolcuların da karıştığı kavgada yeşil saha adeta boks ringine döndü.


Yeşil sahalarda yaşanması istenmeyen görüntülerin ortaya çıktığı müsabakadaki şiddet anları ve bir taraftarın elinde kemerle saha içerisinde futbolcuları tehdit ettiği anlar tribündeki taraftarların cep telefonu kameralarına yansıdı.


Polis ekiplerinin, kulüp yöneticilerinin ve bazı oyuncuların sağduyulu davranmasıyla olaylar yatıştırılıp taraflar dağıtılırken, 3 oyuncunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.


Hakem maçı tatil etti.



Osmaniye’de Amatör Lig maçı kavga nedeniyle tatil edildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Bursa Milletvekili Varank ve MİT Başkanı Kalın, sahurda vatandaşlarla bir araya geldi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. MİT Başkanı Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Varank, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif ayının daha sonlarına yaklaşıyoruz. Rabbim tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. İnşallah en güzel şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı tabii ki Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. En güzel şekilde Kadir Gecesi’ni idrak etmeyi de bizlere nasip eylesin. Her sene Ramazan-ı Şerif ayında bir güzellik olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Ben bir Bursa’da bir de Ankara’da bunu yapmaya çalışıyorum. Hemşerilerimizi sahura davet ediyoruz. Sağ olsun hemşerilerimiz de bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu güzel ortamı oluşturmak için, bizlerle beraber olmak için bizimle buluşuyorlar. Ben gelen her bir kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Ramazan-ı Şerif demek, birlik demek, beraberlik demek. Aslında aynı değerler etrafında buluşabilmek demek. İşte sahur sofraları da sahur birliktelikleri de aslında bu toplumun en güzel değerlerinden bir tanesi. İşte bu güzellikle de biz sizlerle beraber buluşmuş olduk. Rabbim inşallah bu güzellikleri yaşamaya devam etmeyi bizlere nasip eylesin" dedi. Coğrafyanın içinde bulunduğu zor şartlara değinen Varank, şunları kaydetti: "Tabii zor bir coğrafyada yaşıyoruz değerli kardeşlerim. Etrafımız adeta bir ateş çemberi ve bu ateş çemberi içerisinde Türkiye’yi salimen rotasında tutabilmek büyük mücadeleler büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız da aslında Türkiye Cumhuriyeti’ni o rotada tutabilmek, tam bağımsız büyük Türkiye’yi inşa edebilmek için büyük bir mücadele içerisinde inşallah bizler de bir olursak, beraber olursak, hep birlikte birbirimize tutunursak işte Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş oluruz. Biz öyle inanıyoruz ve biz bir olduğumuzda da Türkiye’nin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz. Biz yeter ki beraber olabileceğimiz fırsatları çoğaltalım. İşte kendi değerlerimize sahip çıkalım. Bu Ramazan-ı Şerif’i çok farklı bir şekilde yaşıyoruz. Hepiniz etrafınızda görüyorsunuzdur. 7’den 77’ye adeta herkes bu Ramazan-ı Şerif’in havasını yaşamaya devam ediyor. İnşallah önümüzdeki Ramazanlar da böyle olsun diyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin diyor. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyor sizlere." Varank’ın konuşmasının ardından, MİT Başkanı Kalın ve vatandaşlar hep beraber sahur yaptı.