ASAYİŞ - 11 Haziran 2025 Çarşamba 18:27

Kendisinden haber alınmayan kadın, arama ekipleri tarafından bulundu

A
A
A
Kendisinden haber alınmayan kadın, arama ekipleri tarafından bulundu

Rize’de sabah saatlerinde evinden çıkan ve kendisinden haber alınmayan kadın, arama kurtarma ekipleri tarafından gölette yaralı halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.


Olay, Ardeşen ilçesine bağlı Beyazkaya köyünde meydana geldi. Sabah saatlerinde evden çıkan ve bir daha kendinden haber alınmayan 25 yaşındaki C.G. isimli kadının yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Araf Arama Kurtarma ekipleri ve Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ekipleri sevk edildi. Ekipler C.G.’nin gidebileceği her yerde arama başlattı. C.G. arama kurtarma ekipleri tarafından akşam saatlerinde evinden 500 metre uzaklıktaki köye yakın bir gölette yaralı olarak bulundu. Bulunduğu yerden çıkarılan C.G. sağlık ekiplerine teslim edildi.



Kendisinden haber alınmayan kadın, arama ekipleri tarafından bulundu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.