YEREL HABERLER - 20 Nisan 2012 Cuma 16:50

TÜVASAŞ GENEL MÜDÜRÜ`NDEN SATSO`YA NEZAKET ZİYARETİ

A
A
A
TÜVASAŞ GENEL MÜDÜRÜ`NDEN SATSO`YA NEZAKET ZİYARETİ

TÜVASAŞ (Türkiye Vagon Sanayi Anonim Şirketi) Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul`a nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyarette son ekonomik gelişmeler, kentin sosyo ekonomik durumu ve sektörel değerlendirmeleri yapıldı.
Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösemusul, ilimizdeki kurum ve kuruluşlarla iletişim ve işbirliğinde çalışmaya gayret ettiklerini dile getirerek üyelerinin menfaatine olacak her türlü faaliyeti de desteklediklerini dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Uluslararası Tiyatro Festivali’nde, "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" sahibini buldu Adana’da 25’incisi düzenlenen Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Tiyatro Festivali’nin resmi açılışında "Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü" oyuncu Meral Çetinkaya’ya verildi. Kentteki bir otelde gerçekleştirilen açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Adana Valisi Mustafa Yavuz ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı katıldı. Festivalin açılışında konuşan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ise organizasyonun uluslararası bir sanat buluşmasına dönüştüğünü belirterek, "Festivalin sahnelenen oyunlarının ötesinde kurduğu bağlar ve buluşturduğu kültürlerle Adana’yı uluslararası bir sanat merkezine dönüştürdü. Her yıl salonları dolduran binlerce sanatseverle tiyatronun sınır tanımız gücünü ortaya koymuştur" diye konuştu. Tiyatro sanatına uzun yıllar emek veren isimlerin onurlandırıldığı "Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de sahibini buldu. 2005 yılından bu yana verilen ödülün bu yılki sahibi oyuncu Meral Çetinkaya oldu. Çetinkaya, törende yaptığı konuşmada, "Dünya Tiyatro Günü’nde böyle bir ödül almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Devlet Tiyatroları ve Sabancı Vakfı çok önemli bir festivali gerçekleştirmiş ve devam ettiriyor. Umarım nice yıllara devam eder. Tiyatro birbirimizi kollayacağımız, kucaklayacağımız sanat. Sanat iyileştirir. Yaşasın tiyatro, yaşasın sanat. Gerçekten bu yaşımda bana böyle umut verdiniz." dedi.