GENEL - 11 Ekim 2018 Perşembe 14:08

Şiir akşamları Taraklı’da devam edecek

A
A
A
Şiir akşamları Taraklı’da devam edecek

Sapanca Şiir akşamları Taraklı’da düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.

Sapanca Şiir akşamları Taraklı’da düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.


18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 12 Ekim Cuma günü 15.00’da Taraklı’da düzenlenecek etkinliklerle devam edecek. Taraklı’da gerçekleştirilecek etkinliklerde şairler şiirlerini katılımcılar için okuyacak. Dinletide ise Bağlama’da Kenan Serhat İnce, Keman’da Emre Kayacan müzik resitali sunacak. 15.00’da başlayacak etkinliklerle Taraklı’da kültür sanat dolu bir gün yaşanacak.


Taraklı Kültür Evi’nde saat 15.00’da başlayacak programda Asma Azaizeh, Aziz Mahmut Öncel, Bülent Özdemir, Bünyamin K, Cafer Turaç, Ermir Nika, Farid Hüseyn, Filiz Geç, Kağan Server Atıcı, Ladan Osman, Leyla Arsal, Liudmyla Diadchenko, M. Melih Erdoğan, Mehmet Tepe, Mustafa Özçelik, Orhan Özekinci, Safija Vehabovic, Serap Kadıoğlu, Serkan Türk, Süleyman Unutmaz, Şakir Kurtulmuş, Talha Kuru, Vladimir Martinovski, Yunus Emre Altuntaş şiir sunumları gerçekleştirecek. Kenan Serhat İnce ve Emre Kayacan müzikm dinletisi sunacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Psikiyatri hastaları hünerlerini konuşturdu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisinde tedavi gören hastaların yaptığı el sanatları eserlerinden oluşan sergi, Malatya Park AVM’de yapılan açılış töreni izlenime sunuldu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, yaptığı açıklamada, “Psikiyatri Servisimizde hastalarımız için terapi odası var. Hastalarımızın terapi odasında yaptığı ürünleri sergilemek için alışveriş merkezinde böyle bir stant açtık. Hastaların tedavi sürecini katkısı rehabilitasyon açısından bu gibi etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz” dedi. Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Esin İnce, Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seyid Çiftçi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Dağaşan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Doğan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Soylu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Muhammed Serdar Buğday, Uzm. Dr. Orhan Yücel, Dr. Yunus Coşar, Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi hocaları ile psikiyatri hastaları ve yakınlarının katıldığı açılış halk oyunları gösterisi ile son buldu. Sergi, 3-6 Mayıs tarihleri arasında Malatya Park AVM’de açık olacak.