YEREL HABERLER - 05 Ocak 2012 Perşembe 17:47

TREN HEMZEMİN GEÇİTTE OTOMOBİLE ÇARPTI: 2 YARALI

A
A
A
TREN HEMZEMİN GEÇİTTE OTOMOBİLE ÇARPTI: 2 YARALI

Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde sabah saatlerinde Adapazarı-Haydarpaşa seferini yapan yolcu treni hemzemin geçitte bir otomobile çarptı. Savrulan otomobil tekerlekli sandalyede yoldan geçen bir vatandaşı altına aldı.
Sakarya’nın Serdivan ilçesi Mthatpaşa tren istasyonu yanında bulunan hemzemin geçitte meydana gelen olayda 2 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre sabah saat 05.00’da Adapazarı Tren Gar’ından Haydarpaşa’ya gitmek üzere hareket eden yolcu treni bir süre sonra ilk durak olan Mithatpaşa İstasyonunda durdu. Burada bulunan yolcuları aldıktan sonra hareket eden yolcu treni, istasyonun 200 metre ilerisinde bulunan hemzemin geçitte Hamdi Alaçam idaresinde 54 FY 436 plakalı araca çarptı. İçinde sürücüsü varken trenin çarptığı araç, çarpmanın etkisi ile savruldu.
Bu esnada yolun kenarında trenin geçmesini bekleyen tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamını sürdüren Zafer Yolcu’da savrulan aracın altında kaldı.
Feci olay sonrası sürücü Hamdi Alaçam ve Zafer Yolcu yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zafer Yolcu’nun durumunun ağır olduğu kaydedildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir