ASAYİŞ - 06 Nisan 2021 Salı 12:45

Alkol aldıktan sonra evinde fenalaşan 27 yaşındaki fotoğrafçı hayatını kaybetti

A
A
A
Alkol aldıktan sonra evinde fenalaşan 27 yaşındaki fotoğrafçı hayatını kaybetti

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde dün gece saatlerinde arkadaşları ile alkol aldıktan sonra kendi evine giden 27 yaşındaki genç, iddiaya göre soluk borusuna kaçan sakız sebebi ile hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde dün gece saatlerinde arkadaşları ile alkol aldıktan sonra kendi evine giden 27 yaşındaki genç, iddiaya göre soluk borusuna kaçan sakız sebebi ile hayatını kaybetti.


Olay, Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da fotoğrafçılık üzerine eğitim gören ve Sakarya’da yaşayan 27 yaşındaki Selim Keskin, arkadaşları ile alkol aldıktan sonra evine gitti. Bir süre sonra fenalaşan genç durumu arkadaşlarına haber verdi. Konunun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Keskin, hastaneye kaldırıldı. 27 yaşındaki genç burada yapılan tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin soluk borusuna kaçan sakız sebebi ile hayatını kaybettiği iddia edilirken, polis ekipleri konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.