YEREL HABERLER - 07 Şubat 2012 Salı 17:51

SAKARYA İL ÖZEL İDARESİ KAR YAĞIŞI ÖNCESİ TÜM ÖNLEMLERİNİ ALDI

A
A
A
SAKARYA İL ÖZEL İDARESİ KAR YAĞIŞI ÖNCESİ TÜM ÖNLEMLERİNİ ALDI

Sakarya İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği Daire Başkanı Dursun Ali Dal, Meteorolojiden yapılan uyarı kapsamında 8 Şubat’tan ibaren yeniden yoğun bir kar yağışı beklediklerini ve bu kapsamda şimdiden tüm ekipleri görevlendirdiklerini söyledi.
Sakarya İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği Daire Başkanı Dursun Ali Dal, İl Genel Meclisi’nin oturumunda Karla yapılan çalışmalar hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.
Sakarya İl Özel İdaresi olarak yoğun kar yağışının yaşandığı günlerde 17 gün boyunca 50 kişilik bir ekiple sürekli olarak kapanan köy yollarını açmaya çalıştıklarını kaydetti.
8 greyder, 9 kar kamyonu ve 50 kişilik bir ekiple sorumluluk sahalarının neredeyse 6 katına denk düşen 12 bin 636 Kilometrelik yolda kar temizleme çalışmaları yaptıklarını aktaran Dal, Meteorolojinin 8 Şubat tarihinde yeniden kar yağışı beklendiği uyarısını da dikkate alarak şimdiden tüm ekiplerini görevlendirdiklerini söyledi. Kar kamyonu sayısını 18’e çıkarmak için çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Dal, 3 Kar Kamyonunun 2-3 gün içinde Sakarya’da olacağını ve 6 adet fatih kamyonunun da Kar Kamyonuna dönüştürülmeye başlandığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir