SAĞLIK - 19 Aralık 2025 Cuma 15:20

Erenler Belediyesi, 2025 yılında 4 bin 406 vatandaşa derman oldu

A
A
A
Erenler Belediyesi, 2025 yılında 4 bin 406 vatandaşa derman oldu

Erenler Belediyesi, 2025 yılı boyunca Diş Polikliniği ve Erenler Aile Koruma Merkezi çalışmalarıyla 4 bin 406 vatandaşa hizmet sundu.


Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Erenler Belediyesi Diş Polikliniği, 2025 yılı içerisinde 3 bin 182 vatandaşa ağız ve diş sağlığı hizmeti sundu. Erenler Aile Koruma Merkezi ise yıl boyunca danışmanlık hizmetleriyle dikkat çekti. Merkezde; çocuk danışmanlık, aile danışmanlık, ebeveyn danışmanlık, kadın danışmanlık ve bireysel danışmanlık alanlarında toplam bin 224 seans gerçekleştirildi.


Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, "Vatandaşlarımızın hem sağlık hem de sosyal yönden daha güçlü bir yaşam sürmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Diş Polikliniğimizde binlerce hemşehrimize hizmet sunarken, Aile Koruma Merkezimiz aracılığıyla da ailelerimize ve çocuklarımıza profesyonel danışmanlık desteği sağlıyoruz. Çalışmalarımızı artarak sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.



Erenler Belediyesi, 2025 yılında 4 bin 406 vatandaşa derman oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Futbolcunun aralarında bulunduğu 3 kişiyi silahla yaralayan 2 şüpheli tutuklandı Kocaelili futbolcu Uğurcan Bekçi’nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi silahla vurarak yaralan 2 şüpheli tutuklandı. Olay, 17 Aralık gece saatlerinde Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda futbolcu Uğurcan Bekçi (27), K.E.B. (27) ve İ.A. (31) vücutlarına isabet eden mermilerle yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan ve kariyerinde Kağıtspor, Körfez Spor Kulübü, Belediye Derincespor, 24 Erzincanspor ve Ankara Keçiörengücü gibi takımlarda forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Uğurcan Bekçi’nin entübe edildi. Olaya ilişkin 2 şüpheli tutuklandı Çalışma başlatan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren E.S. ve F.K’yi suç aletiyle beraber yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin teminine yönelik yapılan arama çalışmalarında üzerinden 21 tabanca fişeği çıkan A.C.G. de 6136 SKM kapsamında hakkında işlem yapılarak gözaltına alındı. 3 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde tamamlanan işlemlerinin ardından bugün mevcutlu olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. A.C.G. savcılıkça serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen E.S. ve F.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.