GÜNDEM - 27 Nisan 2024 Cumartesi 13:37

Uzunkum sahilini keşfettiler

A
A
A
Uzunkum sahilini keşfettiler

SUBÜ’nün öğrenci ve personellerinden oluşan bir ekip, Sapanca Uzunkum Mahallesi’nde düzenlenen sahil yürüyüşünde bölgenin güzelliklerini keşfetti.


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Spor Bilimleri Fakültesi iş birliği ile Sapanca’nın Uzunkum Mahallesi’nde bir etkinlik düzenlendi. Öğrenci ve personellerden oluşan 50 kişilik ekip, sahilde yürüyüş yaparak bölgenin güzelliklerini keşfetme fırsatı yakaladı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; kültürel ve sportif faaliyetler ile tanıtıcı gezilerin devam edeceği, etkinliklere ilişkin detayların üniversitenin sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacağı ifade edildi.



Uzunkum sahilini keşfettiler

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Ucuza şeker ve yağ satma vaadiyle dolandırıcılık yapan 6 şüpheli yakalandı Vatandaşları sosyal medya üzerinden ucuza toz şeker ve yağ satma vaadiyle dolandıran 6 şüpheli, polis ekiplerinin Eskişehir merkezli 3 ilde eş zamanlı yaptığı operasyonlarla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünce bazı şüphelilerin bir sosyal medya platformunda piyasadan daha ucuza satılık toz şeker ve yağ satışı ilanı verdiği, vatandaşların ilanı görerek şüphelilerle iletişime geçtiği, verilen banka hesabına para yatırdıkları ve sonrasında şüphelilerin vatandaşlarla iletişimi kestiği tespit edildi. Bahse konu yöntem ile birçok dolandırıcılık olayının gerçekleştiği ekiplerce belirlendi. Ekiplerce nitelikli dolandırıcılıkla alakalı çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, ülke genelinde toplam 43 olay ekiplerce aydınlatıldı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Hatay, Muğla ve Erzurum illerinde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, İ.S., U.U., M.A.K., M.K.S., A.C.K. ve, Y.S. isimli 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda; 44 cep telefonu, 69 banka kartı, 19 sim kart, 1 tablet, 3 bilgisayar, 2 taşınabilir bellek, yaklaşık 50 bin TL nakit para, çeşitli miktarlarda dolar ve Kuveyt Dinarı ele geçirildi. Şüpheliler ekiplerce Eskişehir’de mahkemeye sevk edildi.