YEREL HABERLER - 27 Mayıs 2016 Cuma 12:22

Şampiyon Laboratuvar

A
A
A
Şampiyon Laboratuvar

Medical Park Samsun Hastanesi bünyesinde çalışanların oynadığı 12 takımlık halı saha turnuvasının şampiyonu Laboratuvar takımı oldu.
Yoğun ilgi gören turnuva çekişmeli bir şampiyonluk maçına sahne oldu. Toplam 12 takımın katıldığı turnuvanın birincisini belirleyecek maç, Anjiyo ve Laboratuvar ekibi arasında yapıldı. Bol gollü geçen maçta Laboratuvar ekibi ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi. İkinci yarıda oyuna hakim olan Laboratuvar takımı 6-3 maçtan galip ayrılarak şampiyon oldu. Anjiyo ekibi ikinci, Doktorlar ekibi üçüncü oldu.
Karşılaşmayı Medical Park Samsun Hastanesi personeli ve aileleri de heyecanla takip etti.
Maç bitiminde Laboratuvar takımı futbolcuları kupayı Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Özcan’ın elinden aldı. Kupa töreninden sonra taraftarlara ve futbolculara baklava ikram edildi.
Dr. Hakan Özcan “Sporun; sevgi, dostluk, barış ve centilmenlik olduğu bu turnuvada gösterildi. Final maçına yakışır bir maç oldu. Çalışma arkadaşlarımıza ve bu turnuvayı seyretmek için gelen ve renk katan ailelerine teşekkür ederim” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bostan Gülistan Hobi Bahçesi’nde ilk fideler toprağa ekildi Arnavutköy Belediyesi tarafından kurulan Bostan Gülistan Hobi Bahçesi’nde ilk fideler toprağa ekildi. Arnavutköy Belediyesi, şehir yaşamının gürültüsünden uzaklaşmak ve doğayla iç içe olmak isteyen vatandaşlar için özel bir hizmet sunuyor. Belediye tarafından 68 dönüm arazi üzerine kurulan Bostan Gülistan Hobi Bahçesi, vatandaşlara doğal ortamda organik tarım yapma, toprağa temas etme ve doğayla bağ kurma imkanı sunuyor. Hobi Bahçesinde ilk fideler toprağa ekildi Atalık tohumların kullanıldığı Hobi Bahçesi’nde ilk fideler toprağa dikildi. Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu da Hobi Bahçesi’ni ziyaret ederek, fide ekti. Candaroğlu, Hobi Bahçesi’nde atalık tohum yetiştirildiğini, ekilen fidelerin atalık tohum olduğunu ve vatandaşlara destek verildiğini vurguladı. Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, "Burada kullanılan tohumlar atalık tohumlardır. Buraya gelip ekim yapan vatandaşlarımıza da atalık tohum desteği sağlıyoruz. Buradaki amacımız şehir yaşamından uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımıza organik tarım imkanı sağlarken, atalık tohumlarımızın da devamlılığını sağlıyoruz" şeklinde konuştu. “Hobi Bahçesi sayısını 3-4 katına çıkaracağız” Başkan Mustafa Candaroğlu ayrıca, “Burada şu an 200 adet Hobi Bahçesi bulunuyor. Vatandaşlarımızdan da yoğun istek ve talep var. İnşallah önümüzdeki süreçte, daha fazla vatandaşımızın organik tarım yapmasını sağlamak için hobi bahçesi sayımızı artırarak 3-4 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.