SPOR - 04 Ekim 2017 Çarşamba 17:35

Hüseyin Kalpar, 3. kez Samsunspor yolunda

A
A
A
Hüseyin Kalpar, 3. kez Samsunspor yolunda

Samsunspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, teknik direktör konusunda Hüseyin Kapar ile görüştüklerini, Besim Durmuş’un ise eski görevinde devam edeceğini söyledi.

Samsunspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, teknik direktör konusunda Hüseyin Kapar ile görüştüklerini, Besim Durmuş’un ise eski görevinde devam edeceğini söyledi.


TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Alpay Özalan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna isim arayışları sürüyor. Son hafta oynanan maçta takımın başında olan Besim Durmuş ile yola devam etmeyeceklerini belirten Rüştü Araboğlu, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Hüseyin Kalpar ile anlaşmak istediklerini ifade etti.



“Gönlümüz Hüseyin Kalpar’dan yana”


Teknik direktör konusunu en kısa sürede sonlandıracaklarının altını çizen Araboğlu, “Milli maç arası nedeniyle takımımız 3 gündür izinliydi. Oyuncuların hepsi memleketlerine gitti. Bugün akşam saatlerinde teknik direktör konusunu netleştirmek gibi bir hedefimiz var. Hoca adayı sayısında 1, 2, 3, 4, 5 gibi bir durum söz konusu değil. Bunu minimuma indirip sonuç almak istiyoruz. Tabii ki gönlümüz Hüseyin Kalpar’ın olması yönünde. Başkanımız Erkurt Tutu bu akşam Hüseyin Kalpar ile teknik direktörlük konusunda görüşecek. Besim Durmuş bizim altyapımızda Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak çalışan çok değerli bir hocamız. Kendisini orada değerlendirmeye devam etmek istiyoruz” dedi.


Hüseyin Kalpar, Samsunspor’la anlaştığı takdirde 2009-2010, 2010-2011(2 yıl) ve 2013-2014 sezonlarının ardından 3. kez Samsunspor’un teknik direktörü olarak görev yapacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.