SPOR - 17 Mart 2018 Cumartesi 10:18

Samsunspor ile Boluspor 59. randevuda

A
A
A
Samsunspor ile Boluspor 59. randevuda

Spor Toto 1.

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında karşı kaşıya gelecek olan Samsunpor ile Boluspor, bu müsabaka ile birbirlerine 59. kez rakip olacaklar.


Samsunspor ve Boluspor, Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında 18 Mart Pazar günü Samsun’da oynayacakları mücadeleyle resmi müsabakalarda birbirlerine 59. kez rakip olacaklar. Bu iki takımın daha önce oynadığı 58 karşılaşmada Boluspor 27, Samsunspor 21 galibiyeti bulunuyor. 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da oynanan 27 karşılaşmada ise ev sahibi takımın 15, Boluspor’un da 6 galibiyeti bulunuyor. 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.


İki ekip arasında oynanan 58 karşılaşmada Samsun ekibi rakip fileleri 63 kez sarstı. Boluspor da kırmızı-beyazlılara 66 gol atma becerisi gösterdi. Boluspor 27 haftada topladığı 43 puanla 6. sırada yer alarak Süper Lig hedefini devam ettirirken, Samsunspor ise topladığı 32 puanla 14. sırada kümede kalma yarışında bulunuyor.


Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyum’unda pazar günü saat 15.30’da oynanacak karşılaşmayı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Düşük bütçesiyle büyük bütçeli kulüplere meydan okuyor Geçtiğimiz sezon BAL’dan 3. Lig’e yükselen Tokat Belediye Plevnespor, sınırlı bütçesiyle dikkat çeken bir performans sergiliyor. TFF 3. Lig’de normal sezon sona ererken, sıra play-off’lara geldi. Geçtiğimiz yıl BAL ile serüvenine başlayan Tokat Belediye Plevnespor, bu yıl 3. Lig’deki mütevazı bütçesiyle dikkat çekiyor. Ligde bütçesi 50 milyon TL’ye varan takımlarla eşleşip rakiplerini geçerek play-off’a kalan Tokat Belediyesi Plevne, üst lige çıkmak için kenetlendi. Öte yandan Tokat Belediye Plevne, play-off ilk turunda yarın saat 16.00’da Alanya Kestel Spor ile Gaziosmanpaşa stadyumunda karşılaşacak. “Bizim çok üstümüzle olan bütçelerle inancın zaferi olduk” Ligdeki diğer kulüplerden daha kısıtlı bir bütçeyle yarışarak başarı elde ettiklerine değinen Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, "Bizim play-off’a kalma hikayemiz biraz uzun. BAL’a çıktık. BAL’da kurulurken de 3. Lig’in iskeleti olarak kurduk. BAL’dan çıktıktan sonra genç takviyelerle böyle bir takım oluşturduk. Öncelikle başkanlarımızı, yöneticilerimizi, oyuncularımızı, sağlık ve kulüp personelimizi kutluyorum. Zor bir süreçten geçtik. Diğer kulüplere göre kısıtlı bütçelerle, bizim çok üstümüzde olan bütçelerle inancın zaferi olduk. İnanmanın, çalışmanın, birliktelik ve beraberliğin imajı olduk. Kolej takımı diye bir imaj vardır. Biz kolej takımı imajını da geçtik. Bir aile takımı oluşturduk. Hepimiz birbirimiz için savaşıyoruz. İnanıyoruz. Burada en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızın destekleri bizi buraya getirdi. Ama işimiz bitmedi. Aynı inançla play-off’ta da devam edecek” ifadelerini kullandı. Muhsin Polat: “Yeni hedefimiz 2. Lig’e çıkmak” Bir sonraki hedeflerini de koyduklarını ve 2. Lig’e çıkmak istediklerini söyleyen takım kaptanı Muhsin Polat, “Aslında geçen seneden başlamak lazım. Bu takım geçen sene kuruldu. Zaten geçen sene sezona başladığımızda hoca senenin kadrosunu kuruyoruz demişti. 3. Lig’e çıktığımızda da 12 kişi takımda devam etti. Geçen senenin iskeleti olan 12 kişi şu anda da devam ediyor. Bununla birlikte de play-off geldi. İnşallah bundan sonra da şampiyonluk istiyoruz. Kendimize ikinci bir hedef koyduk, o da 2. Lig’e çıkmak. İnşallah bunu da başarmak istiyoruz” diye konuştu. Berk Kal: “Ligde maliyeti yüksek takımlar vardı” Her maçı final gibi oynadıklarını belirten futbolculardan Berk Kal, “Zorlu bir süreci geride bıraktık. Gerçekten grubumuzda çok dişli ve maliyeti yüksek takımlar vardı. Hatta bunlardan bazıları düşme potasından son hafta kurtardılar. Biz onlardan olmadık. Kendi yolumuzu çizerek düşük maliyetli olmasına rağmen bizler aslanlar gibi yüreğimizi ortaya koyduk. Her maçımızı final maçı gibi oynadık. Çok şükür ki şu anki konumumuz bizi hedefimize ulaştırdı. Şimdi yeni bir hedef belirledik ve bu hedef için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.
Kayseri Referans belediye Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor İlçenin birçok yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapacağı 20 blok 800 daire için yıkım çalışmalarını tamamladı. Kentsel dönüşümün geleceğe sürdürülebilir, çevre duyarlılığı yüksek yerleşim yerleri olmalarına yönelik önem teşkil ettiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kazım Karabekir mahallemizin kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Burada başlatmış olduğumuz yıkım çalışmalarımızda hızlı bir şekilde sona gelerek bölgemizin temizliğini bitirmiş durumdayız. 100 bin metrekare alanda 20 blok olmak üzere yapılmasını planladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam ediyor. Kazım Karabekir Mahallemizin dönüşümü için ihalelerimizi düzenleyip vatandaşlarımızın evlerine kavuşması için yapım çalışmalarımıza süratle başlayacağız” dedi. Vatandaşların huzurunun en değerli bileşen olduğunu ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ‘’Vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak bizim hakiki görevimiz. Sağlıklı, huzurlu bir yaşam alanı oluşturmak için hızlı bir şekilde aksiyon alarak gerekeni yapıyoruz. Kazım Karabekir Mahallemizde olduğu gibi, Melikgazi’mizin kentsel dönüşüme ihtiyacı olan her noktasına ulaşacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.