ASAYİŞ - 09 Ağustos 2018 Perşembe 09:49

Yeğeni tarafından bıçaklandığı iddia edilen şahıs kurtarılamadı

A
A
A
Yeğeni tarafından bıçaklandığı iddia edilen şahıs kurtarılamadı

Samsun’da yeğeni tarafından bıçaklandığı iddia edilen şahıs tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Samsun’da yeğeni tarafından bıçaklandığı iddia edilen şahıs tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.


Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan Ramazan Beşlioğlu (32) karnından, göğsünden, sırtından ve ayağından yaralandı. Ağır yaralanan Ramazan B. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ramazan Beşlioğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Barosu ekipleri, olayla ilgili Ramazan Beşlioğlu’nun kız kardeşinin oğlu 18 yaşındaki T.K.’yi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Kepez’de 19 Mayıs konseri Antalya Kepez Belediyesi’nin Kepez Müzik Okulları tarafından düzenlenen “Tarihin İzinde Gençliğin Sesinde” adlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konseri, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genç müzisyenler, performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Kepez Müzik Okulları muhteşem bir konser verdi. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Tarihin İzinde Gençliğin Sesinde” adlı konserde, Müzik Okulları’nın Orhan Gazi şubesi bağlama sınıfı ve gençlik orkestrası ile Sütçüler şubesinin 19 Mayıs korosu sahne aldı. Genç müzisyenler, performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Bağlama sınıfının çaldığı ezgiler ve gençlik orkestrasının dinamik parçaları, izleyicilerden tam not aldı. Sütçüler şubesinin 19 Mayıs korosu ise seslendirdiği marşlar ve şarkılarla salonu coşturdu. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’ni dolduran izleyiciler, genç sanatçıların performanslarına eşlik etti. Kepez’de bayram coşkusu “Tarihin İzinde Gençliğin Sesinde” adlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserine Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Emre Altekin’de, katılarak çocuk ve gençlerin bayram sevincine ortak oldu. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz adına salondaki konukları selamlayan Başkan Vekili Refik Emre Altekin, “Mesut Başkanımızın kalbi, sevgisi, aklı gençlerimizle beraber“ dedi. Programı hazırlayan eğitimcilere Başkan Mesut Kocagöz’ün, selamları ileten Vekil Altekin, “Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun ateşinin yandığı 19 Mayıs kutlamalarında Gençlik ve Spor Bayramı isminin hakkını veren gençlerimizle daha çok gurur duyuyor. Gençlerimize Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleri ile teşekkür ediyor; “Efendiler, hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta Reis-i Cumhur olabilirsiniz. Fakat sanatkar olamazsınız. Hayatlarını büyük bir sanata vakfeden bu çocukları sevelim. Destekleyelim. Mesut Başkanımız ile kutlayacağımız daha nice güzel günlere” dedi. Konserde Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için ayrılan ve ‘Mesut Kocagöz yalnız değildir’ yazısının yer aldığı boş koltuk dikkat çekti.
Muş Muşlu karateciler Balkan şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek İstanbul’da yapılacak 28. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasına Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate Takımından 4 sporcu yarışacak. 31 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Spor Salonunda düzenlenecek olan 28. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasına Muşlu karateciler Mustafa Taha Keçeci, Abdulkerim Aykut, Meryem Yarçin ve Elif Asude Doğan, milli takıma seçilerek hem Muş’u hem de Türkiye’yi temsil edecek. Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllardır Milli Karate Antrenörü Aydan Ferhatoğlu ile eşi Karate Antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Yakup Ferhatoğlu önderliğinde davam eden karate antrenmanları meyvelerini vermeye başladı. Bu kapsamda bünyelerinde bulunan 2011-2012 ve 2013 doğumlu 4 sporcu milli takıma seçilerek Muş’un gururu oldular. Karate İl Temsilcisi Yakup Ferhatoğlu; “İlimizde uzun yıllardır eşim Milli Karate Antrenörü Aydan Ferhatoğlu ile karate antrenmanlarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Çok şükür bunun meyvelerini de almaya başladık. Bu kapsamda 31 Mayıs - 02 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Spor Salonunda düzenlenecek olan 28. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasına ülkemizi temsilen takımımızdan 4 sporcumuz katılacak. Sporcularımızın böylesine önemli bir turnuvada ülkemizi temsil edecek olması bizleri son derece mutlu etti ve gururlandırdı. Sporcularımızın şampiyonada başarılı olacaklarına inanıyoruz. Sporcularımız daha çok genç olmalarına rağmen başarıyla ilimizi ve ülkemizi temsil ediyorlar. Şimdiye kadar katıldıkları birçok turnuvada başarılı sonuçlar elde etmeyi başardılar. Sporcularımızın performansları çok iyi, moral ve motivasyonları da yerinde. Şampiyonaya hazırlar. Biz onlara inanıyor ve güveniyoruz. Madalya ve şampiyonluklar bekliyoruz" dedi. Ferhatoğlu, kendilerinden desteklerini eksik etmeyen ve yakalanan başarının en önemli mimarlarından olan Vali Avni Çakır ve Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’e teşekkür etti.