GENEL - 15 Mayıs 2019 Çarşamba 14:56

Başkan Kılıç, öğrencilerle sahur yaptı

A
A
A
Başkan Kılıç, öğrencilerle sahur yaptı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Bafra Milli Piyango Yurdu öğrencilerini ziyaret ederek sahurda bir araya geldi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Bafra Milli Piyango Yurdu öğrencilerini ziyaret ederek sahurda bir araya geldi.


Alparslan Mahallesi’nde bulunan KYK yurduna ziyaret gerçekleştiren Başkan Kılıç, öğrenciler ve Yurt Müdürü Osman Selçuk Sefa tarafından kapıda karşılandı.


Daha sonra Yurt Müdürü Osman Selçuk Sefa ve beraberindeki öğrencilerle yurdun yemekhanesine geçen Kılıç, gençlerle sohbet ederek sahur yaptı. Sefa’dan öğrenciler ve yurt hakkında bilgi alan Başkan Kılıç, sahur sonrası öğrencilerin ramazan ayını tebrik ederek kendileriyle sahur sofrasında birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.


Başkan Kılıç, “Güzel bir bahçesi, geniş alanı ve imkanları olan bir yurt. Öğrencilerimizin burada gayet rahat bir ortamda olduğunu düşünüyorum. İdarecilerimizden aldığım bilgilere ve öğrencilerimizle konuşmalarımızdan çıkan sonuca göre burada memnuniyet söz konusu. İnşallah burada okuduğunuz okullardan başarı ile mezun olur ve en kısa zaman da geleceğe dair adımlar atmayı sürdürürsünüz. Bu süreçte bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.


Öğrencilere hayat boyu başarılar dileyen Başkan Kılıç, programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıç’ın ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz, Şaban Hüryaşar, Meclis Üyesi Yasin Türken, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nami Baş, Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan da eşlik etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.